princess_88
Fanka BB :)
No witaj!! Dawno Cię nie było! Myślałam ostatnio co u Ciebie słychać, czy już w dwupaku czy jeszcze nie. Fajnie ze wróciłaś.Cześć Dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, ale jestem widzę, że dużo się dzieje i dużo nowych osób jest - super, im więcej tym lepiej. @Elenaa i @Dwa+Trzy serdecznie gratuluję dzieciaczków
Ostatnie pół roku miałam dość intensywne, temat drugiego dziecka spadł na dalszy plan, do tego mam PCOS więc się nie udzielałam. @PragneSyna gratuluję i trzymam kciuki @Szczęśliwa3 super, że się udało, wyślij nam tu trochę niebieskiego pyłu @milla1982 gdziekolwiek jesteś to Cię pozdrawiam @princess_88 za Ciebie i różowe marzenie również trzymam kciuki. Te dziewczyny, które pominęłam przepraszam, ciężko nadrobić tyle miesięcy. Miłego i pozytywnego dnia dla Was oczywiście za wszystkie trzymam kciuki
Ja teraz będę brała drugi cykl Femare i lekarz dołącza mi gonadotropiny w zastrzykach wiec mam 30% szans na bliźniaki. Ale już mi wszystko jedno byle była ciąża bo od ponad roku nic z tego nie wychodzi...Dla Ciebie dużo niebieskich fluidow pewnie zajdziesz szybciej niż ja Haha