Dziewczyny trzymam kciukasy za kreseczki z wymarzona płcią. Ja chyba od grudnia zacznę staranka przy okazji rozszerzania diety mojemu bobasowi. U mnie to pewnie potrwa wieki kiedy coś zaskoczy.... Mialam jeden okres po porodzie a teraz ciszaaaa. Niestety ze względu na karmienie niewiele mogę zrobić w kierunku rozu. Postawie na diete i rephresh. Zobaczymy co z tego wyjdzie
reklama
Karmienie już sprzyja dziewczynce. Ja w drugiej ciąży karmiłam chociaż syn miał rok i 10 mc.Dziewczyny trzymam kciukasy za kreseczki z wymarzona płcią. Ja chyba od grudnia zacznę staranka przy okazji rozszerzania diety mojemu bobasowi. U mnie to pewnie potrwa wieki kiedy coś zaskoczy.... Mialam jeden okres po porodzie a teraz ciszaaaa. Niestety ze względu na karmienie niewiele mogę zrobić w kierunku rozu. Postawie na diete i rephresh. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Kevinka nie wiem, czy będzie słoneczny, ale oby u nas wszystkich w duszy zaświeciło. Dzień dobry.
A u mnie jakiś przyspieszony okres się szykuje. Całkiem mi się cykle zmieniły.
Magic_87
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny ten wtorek to niestety u mnie barowy chociaż cosik się przejaśnia
PragneSyna ja Cie podziwiam że nie testowałaś jeszcze ja to już normalnie tuptam i nie mogę się doczekać a to jeszcze ponad tydzień
Hania moja siostra karmiąc zaszła w ciążę z synkiem jednak wysoka prolaktyna nie sprzyja poczęciu dziewczynki no ale jak zawsze jednemu się uda innemu nie to jest zbyt wiele czynników u Ciebie musiało nałożyć się więcej czynników dziewczynkowych
PragneSyna ja Cie podziwiam że nie testowałaś jeszcze ja to już normalnie tuptam i nie mogę się doczekać a to jeszcze ponad tydzień
Hania moja siostra karmiąc zaszła w ciążę z synkiem jednak wysoka prolaktyna nie sprzyja poczęciu dziewczynki no ale jak zawsze jednemu się uda innemu nie to jest zbyt wiele czynników u Ciebie musiało nałożyć się więcej czynników dziewczynkowych
I mnie dziś pięknie, słonecznie
Łapcie słoneczko
Zastanawiam się czy nie zabrać dwóch moich chłopaków i nie śmignąć w las. (mamy swój kamping w, środku lasu na polu kampingowym)
Może grzybki pozbierać
Odpocząć od tego miasta. Siedzę w domu na, zwolnieniu lekarskim. Ogólnie szukam nowej pracy, ta mnie wykańcza fizycznie i psychicznie. Gdybym zaszłaś w ciążę pracując tu dalej to niewskazane, za dużo się nadzwigam. Zresztą że taki wyzysk z człowieka to tylko Polacy potrafią, a tu Niemcy tak nas wykorzystują.
Łapcie słoneczko
Zastanawiam się czy nie zabrać dwóch moich chłopaków i nie śmignąć w las. (mamy swój kamping w, środku lasu na polu kampingowym)
Może grzybki pozbierać
Odpocząć od tego miasta. Siedzę w domu na, zwolnieniu lekarskim. Ogólnie szukam nowej pracy, ta mnie wykańcza fizycznie i psychicznie. Gdybym zaszłaś w ciążę pracując tu dalej to niewskazane, za dużo się nadzwigam. Zresztą że taki wyzysk z człowieka to tylko Polacy potrafią, a tu Niemcy tak nas wykorzystują.
oj
buuuu to ja juz srednio widze swoje szanse ehhh
Hejka dziewczyny ten wtorek to niestety u mnie barowy chociaż cosik się przejaśnia
ojoj Magic_87 czemu wysoka prolaktyna nie sprzyja?? ehh zmartwilas mnie. Kiedys czytalam na tym forum, ze wrecz przeciwnie.Hejka dziewczyny ten wtorek to niestety u mnie barowy chociaż cosik się przejaśnia
buuuu to ja juz srednio widze swoje szanse ehhh
Magic_87
Fanka BB :)
Bebaby nie sprzyja bo jeśli mamy wysoka prolaktyne to niestety z regoly niski progesteron ponadto im dalej po porodzie tym wyższy poziom estrogenu najgwałtowniej estrogen spada tuż przed i po porodzie jest wtedy najniższy ale wystarczy trochę nieregularne karmienie to znów jest zaburzenie hormonalne i niestety co miesiąc te hormony mogą inaczej wyglądać ja na przykładzie siostry bym nie zdecydowała się na próby w okresie karmienia ale nie sugeruj się mną bo jest wiele kobiet które wstrzeliły się w te wahania hormonów i mają dziewczynki albo tak miało być
No coś tam u mnie musiało zadziałać dziewczynkowo. Chociaż wtedy jak badałam hormony to estrogeny przed córką były wyższe niż przed synem, mimo karmienia, ale wiadomo dziecko prawie dwa lata to i cykle dawno wróciły, organizm też doszedł do siebie. Już nie to, co na starcie.Hejka dziewczyny ten wtorek to niestety u mnie barowy chociaż cosik się przejaśnia
reklama
Podziel się: