reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przepraszam miałam wsumie magic na myśli, a napisałam ciebie. Jakoś było, że pierwszy raz właśnie Mercedesowa napisałam I zajarzyłam że to źle. Teraz jak pisze nawet mecenasowa musi mi zmieniać klawiatura. Będę zwracała na to uwagę.. Przepraszam 🙈

Dziękuję bardzo 🤗 😘

Pragnę syna kciuki zaciskam 👍👍👍
kochana, nie masz za co przepraszać bo mi też telefon lubi zmieniać a ja się wcale o to nie gniewam. Jedynie takie śmieszne "przejezycznie" telefonu sprawia uśmiech na twarzy i to taki pozytywny 🙃🙂 a najważniejsze że chyba i tak każdy wie o kogo chodzi, prawda? Także spokojnie mogę być też mercedesowa 🙂

reklama
Dziewczyny ja będę testować za 1,5 tyg 😁😊 i już mi się dłuży
PragneSyna jak tam zatestowalas bo chyba na dzisiaj miałaś termin

reklama
Ja testuję w tym tygodniu 😉 dzisiaj 5-6 dpo i strasznie mnie ciągnie dół brzucha, zobaczymy czy coś nam wyszło w tym cyklu 😉

W ostatniej ciąży tak miałam 🤗
Dobry znak trzymam kciuki za ciebie i resztę dziewczyn testujących w zbliżającym się czasie 🤗

U mnie dziś, też pogoda łóżkowa. Tym bardziej że wczoraj wyskoczyłam z koleżankami na imprezę trochę się popilo, wyluzowalo, odstresowalo. Po powrocie był ogień w łóżku.
Nie pamiętam kiedy tak bez,stresu poszaleliśmy. Zawsze robimy sex bo płodne trzeba działać.A dziś pełen luz I gaz 😁
Sie wszystko okaże😉

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego popoludnia🤗

Do góry