reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przepraszam miałam wsumie magic na myśli, a napisałam ciebie. Jakoś było, że pierwszy raz właśnie Mercedesowa napisałam I zajarzyłam że to źle. Teraz jak pisze nawet mecenasowa musi mi zmieniać klawiatura. Będę zwracała na to uwagę.. Przepraszam 🙈

Dziękuję bardzo 🤗 😘

Pragnę syna kciuki zaciskam 👍👍👍
kochana, nie masz za co przepraszać bo mi też telefon lubi zmieniać a ja się wcale o to nie gniewam. Jedynie takie śmieszne "przejezycznie" telefonu sprawia uśmiech na twarzy i to taki pozytywny 🙃🙂 a najważniejsze że chyba i tak każdy wie o kogo chodzi, prawda? Także spokojnie mogę być też mercedesowa 🙂

reklama
Dziewczyny ja będę testować za 1,5 tyg 😁😊 i już mi się dłuży
PragneSyna jak tam zatestowalas bo chyba na dzisiaj miałaś termin

reklama
Ja testuję w tym tygodniu 😉 dzisiaj 5-6 dpo i strasznie mnie ciągnie dół brzucha, zobaczymy czy coś nam wyszło w tym cyklu 😉

W ostatniej ciąży tak miałam 🤗
Dobry znak trzymam kciuki za ciebie i resztę dziewczyn testujących w zbliżającym się czasie 🤗

U mnie dziś, też pogoda łóżkowa. Tym bardziej że wczoraj wyskoczyłam z koleżankami na imprezę trochę się popilo, wyluzowalo, odstresowalo. Po powrocie był ogień w łóżku.
Nie pamiętam kiedy tak bez,stresu poszaleliśmy. Zawsze robimy sex bo płodne trzeba działać.A dziś pełen luz I gaz 😁
Sie wszystko okaże😉

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego popoludnia🤗

Do góry