reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
W ostatniej ciąży tak miałam 🤗
Dobry znak trzymam kciuki za ciebie i resztę dziewczyn testujących w zbliżającym się czasie 🤗

U mnie dziś, też pogoda łóżkowa. Tym bardziej że wczoraj wyskoczyłam z koleżankami na imprezę trochę się popilo, wyluzowalo, odstresowalo. Po powrocie był ogień w łóżku.
Nie pamiętam kiedy tak bez,stresu poszaleliśmy. Zawsze robimy sex bo płodne trzeba działać.A dziś pełen luz I gaz 😁
Sie wszystko okaże😉

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego popoludnia🤗
my z mężem kochamy się kiedy mamy na to ochotę ale fakt wcześniej pilnował też dni plodnych żeby nie było i póki co bezowocnie. Teraz niby od wczoraj aplikacją pokazuje duże szanse na zajście w ciążę, nie wiem kiedy będzie owu i nie mam zamiaru nawet robić testów w tym tygodniu ale przez weekend już trochę dzialalismy, w piątek raz wieczorem, wczoraj 2 razy i dzisiaj pewnie też będzie przed spaniem 😅 brzuch mnie też co jakis czas pobolewa jak na okres ale myślę że to przez zbyt doglebna pozycję bo owu raczej nie miałam i ciekawe czy w ogóle będzie i kiedy.
Pogoda u nas dzisiaj też nie rozpieszcza bo co chwilę pada i strasznie wieje ale całkiem ciepło nawet było.
No i super że udało się ci wyskoczyć z domu i wyrwać od codzienności. Takie wyjścia na pewno lądują pozytywna energię i mam nadzieję że wykorzystana z mężem przyniesie Ci upragnione II kreseczki 😘
Za mnie✊🙈na wczoraj miałam termin okresu. W tym tyg zatestuje oczywiście jesli nie dostanę okresu. Będę Was informować na bieżąco🙉🙊
super wiadomość że się spóźnia. Mam nadzieję że ta cholera na przyjdzie do Ciebie i będziemy skakać razem z Tobą że szczęścia II kreseczek 😘 a swoją drogą podziwiam że jeszcze nie zrobiłaś testu 😅 ja pewnie już rano testowała🤣

my z mężem kochamy się kiedy mamy na to ochotę ale fakt wcześniej pilnował też dni plodnych żeby nie było i póki co bezowocnie. Teraz niby od wczoraj aplikacją pokazuje duże szanse na zajście w ciążę, nie wiem kiedy będzie owu i nie mam zamiaru nawet robić testów w tym tygodniu ale przez weekend już trochę dzialalismy, w piątek raz wieczorem, wczoraj 2 razy i dzisiaj pewnie też będzie przed spaniem 😅 brzuch mnie też co jakis czas pobolewa jak na okres ale myślę że to przez zbyt doglebna pozycję bo owu raczej nie miałam i ciekawe czy w ogóle będzie i kiedy.
Pogoda u nas dzisiaj też nie rozpieszcza bo co chwilę pada i strasznie wieje ale całkiem ciepło nawet było.
No i super że udało się ci wyskoczyć z domu i wyrwać od codzienności. Takie wyjścia na pewno lądują pozytywna energię i mam nadzieję że wykorzystana z mężem przyniesie Ci upragnione II kreseczki 😘
super wiadomość że się spóźnia. Mam nadzieję że ta cholera na przyjdzie do Ciebie i będziemy skakać razem z Tobą że szczęścia II kreseczek 😘 a swoją drogą podziwiam że jeszcze nie zrobiłaś testu 😅 ja pewnie już rano testowała🤣
Oj tak odskocznia od codzienności była 😊 super sprawa. Nawet udało nam się trochę potańczyć w ten chory okres korony. Ale czuć już, że coraz gorzej przynajmniej w niemczech ze druga fala idzie...
A przytulanki bez tego ciśnienia w głowie rewelacja.Ja,też okres mam dostać 10 października,więc będziemy mniej więcej tak samo czekać co nam ten czas przyniesie 🤗

PragneSyna oj czyje że będą z tego dwie kreseczki 😊😊 oby się sprawdziło zaciskam mocno kciuki👍👍👍

Mykam spać owocnej nocki wam życzę🤗

Hej dziewczyny! Podczytuje forum ale na razie się nie udzielam bo po laparo, CLO a teraz Femarze wciąż nie mogę zajść w ciąże i już nie myśle nawet o płci (marzy mi się dziewczynka) ale modlę się, żeby w ogóle w ciąże zajść 😅
do grudnia daje sobie czas a od stycznia szykuje się na IVF i może lekarz będzie miał szczęśliwa rękę i wybierze różową kartę ;) obecny cykl na Femarze, 20dc i jeszcze nie było owu, pęcherzyk 12 mm i przez 5 dni praktycznie stoi w miejscu wiec dostałam gonadotropiny w zastrzyku. Ale cykl raczej stracony chyba...
trzymam kciuki za II i oczywiście wymarzona płeć 💖

Witam się porannie 🙂 Mecenasowa27 a testy robisz? Bo aplikacja swoje a organizm swoje mi aplikacja w tym cyklu pokazała owu dzień później czyli dzisiaj a ja już po owu najprawdopodobniej wczoraj była coś koło 17 zresztą tak mi testy, ból i monitor pokazały

princess_88 kciuki za szybką różowa niespodziankę. Oby Cię zaskoczyło.👌 Moja koleżanka miała termin na IVF za 3 tygodnie chyba, jak się nie mylę, a wczoraj odkryła, że jest w ciąży. 😀

Witam się porannie 🙂 Mecenasowa27 a testy robisz? Bo aplikacja swoje a organizm swoje mi aplikacja w tym cyklu pokazała owu dzień później czyli dzisiaj a ja już po owu najprawdopodobniej wczoraj była coś koło 17 zresztą tak mi testy, ból i monitor pokazały
w tym miesiącu całkiem odpuscilam testy ze wzglugu na to ze od dziś zaczynam zmianę nocna, mąż z oracy wraca po 20 a ja w tym czasie szykuje już małego do spania i sama do wyjścia do pracy więc nawet nie ma jak się kochać, rano się nie widzimy bo on wyjeżdża do pracy przed 6 a ja kończę pracę o 6. Także całkiem ten cykl sobie odpuscilam i robienie testów. Weekend był owocny w przytulanki więc zobaczymy czy coś sie uda czy nie. W każdym bądź razie nie nastawiam sie.
Oj tak odskocznia od codzienności była 😊 super sprawa. Nawet udało nam się trochę potańczyć w ten chory okres korony. Ale czuć już, że coraz gorzej przynajmniej w niemczech ze druga fala idzie...
A przytulanki bez tego ciśnienia w głowie rewelacja.Ja,też okres mam dostać 10 października,więc będziemy mniej więcej tak samo czekać co nam ten czas przyniesie 🤗

PragneSyna oj czyje że będą z tego dwie kreseczki 😊😊 oby się sprawdziło zaciskam mocno kciuki👍👍👍

Mykam spać owocnej nocki wam życzę🤗
5 dni to prawie jak tydzień różnicy 🤣 a w momencie oczekiwania na okres to całe wieki się wydaje 🤣
princess_88 kciuki za szybką różowa niespodziankę. Oby Cię zaskoczyło.👌 Moja koleżanka miała termin na IVF za 3 tygodnie chyba, jak się nie mylę, a wczoraj odkryła, że jest w ciąży. 😀
super wiadomość, mam nadzieję że u Ciebie princess też tak będzie 😘

reklama
Do góry