Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Drugi Syn był z odstępu 3dniowego Teraz z odstępu wychodziły dwukrotnie pozytywne testy a kolejnego dnia @ i trochę Nas to wszystko przybiło więc zupełnie odpuściliśmy tą "zabawę" Chciałam po prostu zajść i utrzymać ciążę, w grudniu poszliśmy na całość i starania trwały od końca @ codziennie albo i 2 razy dziennie Czyli wg zagranicznych maniaczek "dziewczynkowo"Gratuluję
Czyli że te metody przed owulacją nie działają jednak? Bo myślałam że może za krótki odstęp zachowałam albo źle obliczyłam moment owulacji.
To chyba od faceta zależy, niektórzy maja z 90 % plemnikow 1 plci no i ostatecznie to też komórka jajowa decyduje którego wpuści a dobijają się do niej setki
Lekarze u których teraz bywam na kontroli USG twierdzą, że Mąż sam sobie winny bo to od Niego zależy płeć (mąż uparł się na córkę i nie ukrywał rozczarowania). Moja Ginka prowadząca jest zdania, że nie ma żadnej opcji planowania płci i to zwykła ruletka
Dla mnie to była fajna zabawa, do czasu.
Za to czytając fora zagraniczne za głowę się łapię bo są ludzie, którzy desperacko pragną konkretnej płci, walczą różnymi metodami i kończą z 7 córkami czy synkami, nie potrafiąc zaakceptować tego faktu :/ Są nawet tacy, którzy usuwają niechcianą płeć I to już jest chore i niebezpieczne. Żal mi i tych niechcianych i trj wymarzonej bo nie wiem, co tacy ludzie mają w głowach ale tam o miłość już na pewno nie chodzi.
Dlatego jednego jestem pewna. Nigdy nie rozpoczęłabym starań, gdybym nastawiona była na jedną płeć. My od początku chcieliśmy po prostu dziecka A przy tej trzeciej ciąży to w ogóle zwariowałam ze szczęścia Aż się boję, jak bardzo będzie rozpieszczony Nasz Synek
I nie poczułam ani odrobiny rozczarowania płcią, za to ludzie i ich reakcje rozczarowują bardzo! Zdarzają się tacy, którzy nawet teraz życzą pomyłki. Rynce opadają