A możesz powiedzieć mi na jakiej podstawie tak uważasz? Chodzi o to okrągłe nad ta linia biała?Na moje oko to chłopiec.
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Wg mnie też SynuśCześć, przepraszam, że się wtracam, ale może któraś z Was jest w stanie mi powiedzieć z usg czy mam chlopca czy dziewczynkę. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Dodam, że to 13 tydzień ciąży. Zobacz załącznik 1042039Zobacz załącznik 1042040
martoosia04
Tak, kuleczka idzie Ewidentnie w górę. Daj znać nam jak poznasz na 100% płeć.
Nub dziewczynki jest bardziej wydłużony i płaski, a tu idzie w gore.
Nub dziewczynki jest bardziej wydłużony i płaski, a tu idzie w gore.
Od urodzenia kosmata była , wszyscy mówili że się wytrą albo wypadną a one rosną i rosną.Jakie włosy!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
cytrusowa85
Zofiaa chlopak
Elenaa, patrzyłam na ten artykuł, ale ja tam nie znalazłam żadnej kulki, tylko kreskę która jest pod kulka.
Myślałam, że to ta kreska w poziomie lub jak idzie do góry oznacza płeć, a tu okazuje się że to kulka.
Dam znać jak będę znała płeć. W piątek idę do lekarza prowadzącego więc może już coś będzie wiadomo bo będzie to 15tc.
reklama
Elenaa, patrzyłam na ten artykuł, ale ja tam nie znalazłam żadnej kulki, tylko kreskę która jest pod kulka.
Myślałam, że to ta kreska w poziomie lub jak idzie do góry oznacza płeć, a tu okazuje się że to kulka.
Dam znać jak będę znała płeć. W piątek idę do lekarza prowadzącego więc może już coś będzie wiadomo bo będzie to 15tc.
Podziel się: