martoosia04
Fanka BB :)
Mój CIEŃ QUOTE]
No rzeczywiście cień jest. Trzymam kciuki za betę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój CIEŃ QUOTE]
No rzeczywiście cień jest. Trzymam kciuki za betę!
Wiem o czym mowisz bo też tak myśleliśmy życie już było komfortowe , chłopcy na tyle duzi że nie musieliśmy wszystkiego pod nich ukladac, ale pragnienie cały czas było, wiem że bym żałowała że nie spróbowałam.Przecudowna oszalalabym na Jej punkcie!
Generalnie chodziło mi o to,że w wieku 37 lat człowiek zaczyna myśleć powoli o komforcie dla siebie. Stabilizuje się życie,praca,sytuacja życiowa,dzieci odchowane i jest względny spokój. Mamy różne plany,na które nie mieliśmy czasu i możliwości parę lat temu. Z drugiej strony...skoro od 2 lat jestem na ovufriend i mimo,że bardziej liczę na wpadkę,niż się staram ,to chyba jednak pragnę tego maleństwa.
Mój CIEŃ QUOTE]No jest cień, cudownie.
Kciuki za betę[emoji110]
Wielkie gratulacje!!! Udalo sie!! Teraz trzymam kciuki za roz a jezeli miałaś owu wcześniej to wstrzeliliscie się w sama OWU czy tuż po? U nas @ się rozkręca na dobre chyba nie prędko będzie nam dane... mąż nie chce czekać do kwietnia a ja nie chce rodzic jesienią... maz mówi ze albo teraz albo nigdyA wiecie, że się teraz dopiero przestraszyłam! Numer 3 w drodze
Zbieram się do wyjścia. Bety też się boję. Wszystkiego właściwie się boję haha Nawet tego, że może być faktycznie córa
Powiedzcie, że Nordtest nie kłamie?
Gratuluję i trzymam kciuki za spełnienie marzenia z całych sił i jeszcze mocniej@princess_88 tak to wygląda + 4 dni przed (po abstynencji) i 24godz po z zakwaszaniem
I ten 2 dni przed też był z zakwaszaniem
Sama nie wiem co zmajstrowaliśmy tym razem bo połączyliśmy ze sobą wszelkie metody hahahaha
Przykro mi kochana. Kurde to jak oni te testy produkują że nie mając w krwi i w moczu hormonu ciazowego testy reagują jak by ten hormon był. Wynika z tego że nawet widząc blade kreski na ciążowym nie zawsze oznacza to wczesna ciąże. I lepiej lecieć na betę.Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/
Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/