reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A jeśli chodzi o płeć to nie mam, żadnych przeczuć, kompletnie..A raczej trudno mi uwierzyć że mogła bym mieć dziecko innej płci niż syn:eek:
No cóż czekam narazie na sny ..zdarzają mi sie prorocze:-D..dziś mi sie coś śniło, ale nie pamiętam, niestety
..wiem, ze na początku cyklu, gdy jeszcze nawet nie podejrzewałam, ze się udało to śniło mi się, ze jestem w ciąży, właśnie taki początek i przyszłam do szpitala, byłam na sali..I chyba robili mi usg, ale dalej nie pamiętam :oo:;)
Kiedyś czytałam, ze były takie badania i podobno tak najczęściej sprawdza się przeczucie kobiety, która jest pierwszy raz w ciąży i spodziewa się syna:-p

reklama
Trzymamy :-) oj żebyś wiedziała jak urodziłam córkę to wolalam położna bo nie wiedziałam jak jej zmienic pieluszke. Chłopcy są latwiejsi w obsludze tak mi się wydaje :p
Też tak myślę ;) I podejrzewam, że jeśli jednak trzecia będzie córa to też poproszę instrukcje obsługi ;)

5dc a ja już zapomniałam o @ Dziwna sprawa.
Castagnusa jednak jeszcze nie wzięłam bo te moje cykle są niby ok a czytałam tu, że można nieźle namieszać.
Te wszystkie lukrecje i inne palmetto nie skraca @ ?

Też tak myślę ;) I podejrzewam, że jeśli jednak trzecia będzie córa to też poproszę instrukcje obsługi ;)

5dc a ja już zapomniałam o @ Dziwna sprawa.
Castagnusa jednak jeszcze nie wzięłam bo te moje cykle są niby ok a czytałam tu, że można nieźle namieszać.
Te wszystkie lukrecje i inne palmetto nie skraca @ ?
Tak samo myślałam jak się dowiedziałam że będzie corka, jak to ogarnąć, ale nie ma filozofii, dostałam instrukcję od mamy dziewczynki i nie miałyśmy żadnych problemów.
Najlepsze że przez pierwsze dwa dni zmieniał pieluszki moj mąż

Dziewczyny przepraszam ze Wam wchodzę w wątek ale chciałam spytać czy może któraś z Was zaszła w ciąże trzy dni przed owu? Tzn czy ze starań trzy dni przed wyszła ciąża? Wiem, ze tak może być ale chciałam spytać czy jest tu któraś z Was u której tak było?
Mam koleżankę, która zaszła w ciąże ze stosunki cztery dni przed. Dla mnie to jakies takie nierealne.

Dziewczyny przepraszam ze Wam wchodzę w wątek ale chciałam spytać czy może któraś z Was zaszła w ciąże trzy dni przed owu? Tzn czy ze starań trzy dni przed wyszła ciąża? Wiem, ze tak może być ale chciałam spytać czy jest tu któraś z Was u której tak było?
Mam koleżankę, która zaszła w ciąże ze stosunki cztery dni przed. Dla mnie to jakies takie nierealne.
Zdarza się i to nierzadko :) Tak dziewczynkowo :)

Realne, realne mam 10 miesięczną córkę z co najmniej 3 dni przed.

reklama
Realne, realne mam 10 miesięczną córkę z co najmniej 3 dni przed.
No właśnie u mnie będzie dokładnie trzy dni przed. Ostatni raz był w czwartek wieczór a dzisiaj owu. Wczoraj nie było jak. Zreszta jestem po dwóch biochemicznych z rzędu i jak się nie uda to przynajmniej organizm odpocznie. Zobaczymy za dwa tygodnie.
Dzięki. Tez bym chciała córkę, mam dwóch synów.

Do góry