reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Wrzuć fotęDziewczyny znowu pozytywny haha masakra
A może wyślij męża po test z apteki?
Dwa+Trzy
Jak mi mąż nagadał o tych piersiach to poczułam się typowo ciążowo choć się przed tym broniłam póki to były tylko moje urojenia haha I jak @ przylezie to się mocno rozczaruję i złapię doła bo po ostatnim plamieniu sprzed 2 dni, wszelkie bóle jak ręką odjął, śluz typowy wczesnociążowy, brodawki faktycznie identyczne jak w poprzednich ciążach i cyc nie boli jak zawsze do tej pory od owulacji, zaliczyłam dzisiaj nawet mdłości no i tak inaczej się czuję Jeśli więc mam być szczera to też testu nie potrzebuję bo jestem przekonana, że coś jest na rzeczy tyle, że ciężej uwierzyć mi w utrzymanie@Dwa+Trzy A Ty jak się czujesz? Kiedy testujesz?
milla01
Jestem po dwóch ciazach, ale nie wiem jaki to jest sluz typowo ciążowy Trzymam zatem kciuki. A czemu masz problem z utrzymaniem?Jak mi mąż nagadał o tych piersiach to poczułam się typowo ciążowo choć się przed tym broniłam póki to były tylko moje urojenia haha I jak @ przylezie to się mocno rozczaruję i złapię doła bo po ostatnim plamieniu sprzed 2 dni, wszelkie bóle jak ręką odjął, śluz typowy wczesnociążowy, brodawki faktycznie identyczne jak w poprzednich ciążach i cyc nie boli jak zawsze do tej pory od owulacji, zaliczyłam dzisiaj nawet mdłości no i tak inaczej się czuję Jeśli więc mam być szczera to też testu nie potrzebuję bo jestem przekonana, że coś jest na rzeczy tyle, że ciężej uwierzyć mi w utrzymanie
milla01
A jesteś na Ovufriend?A testuję pewnie od jutra hahahaha Mam cały zapas więc go wykorzystam Tyle, że termin @ najszybciej raczej 11.10, jutro będzie 10dpo wg kalendarzyka ale pik LH był dzień później.
Dwa+Trzy
Myślę, że każda z Nas ma swoje "typowe" objawyJestem po dwóch ciazach, ale nie wiem jaki to jest sluz typowo ciążowy Trzymam zatem kciuki. A czemu masz problem z utrzymaniem?
Mi chodzi o taki kremowy śluz w większych ilościach i to uczucie gorąca.
Problemu z utrzymaniem jako takiego niby nie mam ale w sierpniu te cienie na testach i później @ i już schizuję , że ta fasola nie chce się dobrze zagnieździć :/ I te plamienia nie pomagają mi się optymistycznie nastawić.
Problem mam z szyjką w późniejszych tygodniach ale ja ogólnie miałam bardzo ciężki etap w życiu przy pierwszej ciąży więc też stres robił swoje. Przy drugiej można powiedzieć, że było ok choć profilaktycznie uznano ciążę za zagrożoną.
Nie mam ovufriend bo nigdy nie mierzyłam temperatury, nie mam cierpliwości
reklama
Podziel się: