reklama
Monia0281
Fanka BB :)
Cudowna jest[emoji7]Królewna cudowna. W poniedziałek mieliśmy sesje noworodkowa.
Zobacz załącznik 1024012
Zawładnęła sercami wszystkich w domu [emoji178]
martoosia04
Super wieści <3 rozwijajcie się spokojnie dalej :*Witam[emoji4]Piszę dziś bo wczoraj wróciłam bardzo późno. Maleństwo ok, serduszko bije[emoji7][emoji3531][emoji7], 1,5cm[emoji4]pierwszy kamień spadł z serca[emoji4]następna wizyta za 2tyg
maz bral lr i sp, ja tylko witaminy, kwas foliowy i lamette.Lametta to lek na stymulacje jajeczkowanie, cos jak clo, na grupach zagranicznych to jest to samo co femara, bromerlaine to wyciag z ananasa ulatwiajacy zagniezdzenie zarodka, bez recepty mozesz kupic na allegro.
ja mysle, ze lametta mi pomogla, piene dwa jajka sie wystymulowaly i pekly w odpowiednim momencie. Ale od poczatku czulam, ze cos jest na rzeczy, jakos bylam pewna, ze zaskoczy!
9dpo wyszla pozytywna beta, nigdy przed terminem @ nie wyszla mi kreska.
Cudna jest[emoji7]Królewna cudowna. W poniedziałek mieliśmy sesje noworodkowa.
Zobacz załącznik 1024012
my też robiliśmy noworodkową, a tu zaraz bedzię świąteczno- roczkowa, jak ten czas leci.
Tak już jest z królewnami, wszyscy się zakochują.
milla01
Wcale się nie dziwię przecudowna!Królewna cudowna. W poniedziałek mieliśmy sesje noworodkowa.
Zobacz załącznik 1024012
SyLwuniaa
A co dostałaś na pobudzenie? A z nad masz pewność że masz owu tylko z jednego, miałaś monitoringi ? To ciekawe..Dziewczyny czy pobudzenie jajników tabletkami hormonalnymi działa bardziej dziewczynkowo?Konkretnie owulacja tylko z jednego jajnika i będziemy pobudzać drugi jajnik od poniedziałku
reklama
Sabrina32
Planujemy córkę , monitoring mam zawsze 8 dnia cyklu . Lewy jajnik wyłączony a czekamy na owulację z lewego ponieważ tam więcej hormonów żeńskich i większa szansa na dziewczynkę a tylko owu szykuje się zawsze w prawym. Lewy całkiem wyłączony zero kompletne. W poniedziałek mam do odebrania receptę jeszcze nie wiem jaki to lek ale 5 tabletek tylko może ktoś się orientuje co to?
Podziel się: