nic nie jest przesadzone, czy faktycznie dziewczynka bedzie pewne pozniej ale na ten moment nie ma siusiaka i wg lekarza duze szanse na dziewczynke@leeleeth będzie faktycznie wymarzona dziewczynka??? Jejku jak super!!!! [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178] marzenia się spełniają! Gratulacje!!!! Czekamy wszystkie na szczęśliwy finał z tobą [emoji178]
reklama
12+3a który dokładnie tydzien?
martoosia04
Fanka BB :)
martoosia04
Moja historię z nubem i późniejszymi usg młodej kazdy zna. Nuba pokazała zaś do połówkowego ciezko było okreslic płeć.
maran-atha
Leeleeth gratuluję z całego serca [emoji3531]nub jest dziewczynkowy super, że Wam się udało zdrowia na resztę ciąży dla Was życzę
Monia0281
Martoosia a jaka była u Ciebie historia z nubem i usg? Przypomnij proszę w skrócieMoja historię z nubem i późniejszymi usg młodej kazdy zna. Nuba pokazała zaś do połówkowego ciezko było okreslic płeć.
martoosia04
Martoosia a jaka była u Ciebie historia z nubem i usg? Przypomnij proszę w skrócie
Nie wiem czy dojrzysz na fotkach nub - innego zdj nie mam. Niby większość mówiła, że wyglada na dziewczynkowy, ale były i głosy ze to wczesny chłopiec.
Do tego lekarz pomimo wielu usg nie potrafił mi długo okreslic płci. Sama w sumie oceniałam płeć.
I dopiero na połówkowych badaniach lekarka nam powiedziała płeć.
reklama
Podziel się: