reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@belle81 gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

@martoosia04 jak u Ciebie? Jeszcze się kulasz?

Rzadko zaglądam do Was bo pochłaniają mnie porządki, szykowanie wyprawki do 1 klasy dla córki i ogarnianie wyprawki dla drugiej [emoji3590]

Ja cały czas powtarzam że mam teraz córkę z dnia mega płodnego śluzu, był szczyt śluzowy akurat, dzień później suchota, a kolejnego owu. Więc 2 dni i jest kolejna córka. Jakby mi ktoś dał 100% że kolejny będzie syn to bym zaryzykowała, a tak to raczej zamykamy fabrykę [emoji14]

reklama
@belle81 gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

@martoosia04 jak u Ciebie? Jeszcze się kulasz?

Rzadko zaglądam do Was bo pochłaniają mnie porządki, szykowanie wyprawki do 1 klasy dla córki i ogarnianie wyprawki dla drugiej [emoji3590]

Ja cały czas powtarzam że mam teraz córkę z dnia mega płodnego śluzu, był szczyt śluzowy akurat, dzień później suchota, a kolejnego owu. Więc 2 dni i jest kolejna córka. Jakby mi ktoś dał 100% że kolejny będzie syn to bym zaryzykowała, a tak to raczej zamykamy fabrykę [emoji14]

Jeszcze trochę przede mną. Tośka miała w pt ok 3100-3200g ktg jutro robie. Ale rewelacji się nie spodziewam. Czas cześciej męża brać w obroty by moja długa szyjkę skracał. Rozwarcie ok 1,5cm ale szyjka niegotowa na poród wiec czekam i chodzę dalej.

Melduje ze u mnie narazie brak okresu. Pojawił się jakiś śluz grudkowaty. Może to zapowiada miesiączkę. Czasami tez w trakcie dnia ucisk w dole brzucha. Jutro sądny dzień.

U mnie 10 dc a nawet 11 dc był dniem bezpiecznym.
u mnie ostatnio owulacja jakoś 14-15 dc ostatnio, a jak będzie teraz to nie wiaodmo. Ale wczesniej niz 14 dc nie miałam daaaawno, wiec dziś to chyba też trzeba powórzyć, bo ja to tak licze ze max 3-4 dni moga przetrwać plemniki przy dobtych warunkach :p więc może jeszcze dziś i jutro, a w srode wyjezdzamy więc i tak warunków nie będzie, dopiero po weekendzie. A to juz chyba będzie po owulacji.

reklama
Do góry