reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Witajcie kochane zaczynam staranka o dziewczynkę
O, to powodzenia!!!! [emoji178][emoji178][emoji178]
Sabrina32
Czy są tu na tym forum dziewczyny które wprowadziły wszystkie zalecenia z internetu i się udało? Obecnie łykami magnez i dużo witaminy c. Ograniczyłam kawę, mało sole, stosunek 8,9 dzień cyklu max przy cyklach 27 dyniowych pozycja klasyczna. Czy coś jeszcze pominęłam?
martoosia04
Czy są tu na tym forum dziewczyny które wprowadziły wszystkie zalecenia z internetu i się udało? [emoji5] Obecnie łykami magnez i dużo witaminy c. Ograniczyłam kawę, mało sole, stosunek 8,9 dzień cyklu max przy cyklach 27 dyniowych pozycja klasyczna. Czy coś jeszcze pominęłam?
Magnez nie wskazany chyba [emoji848]
Tak było u nas:
1x Kwas foliowy, 2x Lukrecja i 2x Olej z liści palmowych dla męża.
Dla kobiety 2x lukrecja, 1 x kwas F.
My te suple braliśmy przez pol roku oboje az do owu. Potem spokój i od kolejnego cyklu od nowa.
Do tego żurawina - najlepiej sok 100% - dobrze ponoć zakwasza.
martoosia04
Hmmm przeczytałam setki artykułów i wszędzie trąbią że na dziewczynkę dieta pogas w magnez i wapń
Kilka dziewczyn z takim zapasem jak piszesz ze starań na dziewczynkę miało chłopców. Ja ci napisałam co brałam i co u nas być może pomogło to, że zaraz na świat przyjdzie nasza córeczka.
Wiadomo, że zrobisz jak chcesz
reklama
Megi_Meg
A zmienialass jakoś dietę że np wycofała banany i pomidory
? Bo najbardziej mi tego szkoda bo lubię je najbardziej
Hej ! Ja przed ciążą z córką nie jadłam w ogóle bananów ( bo nie lubie ) i pomidorów ( raz, że nie przepadam a dwa, że w czasie zimy są nie dobre ) jadłam dużo ryb, białe mięso i nabiał, jogurty były codziennie w dużych ilościach. Aaa i coca cola ! Piłam codziennie, a ona bardzo zakwasza środowisko organizmu.
Tak dużo Was się stara o dziewczynkę, że niedługo ja też zaczne - bo sobie pomylę [emoji23][emoji23]
Podziel się: