reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Podobno żel durex fajnie zakwasza pochwę, dlatego przy staraniach o dziecko lekarze ich nie zalecają (wtedy nawet tego nie wiedziałam) a ja pamiętam, że ja go używałam ( czas bez dzieci, czas zabawy )[emoji23][emoji23]

reklama
Szkoda że wcześniej tego nie wiedziałam.Myślałam że im dalej od owulacji tym szansa na córcie większa.Niestety u mnie się nie sprawdziło :(
A dokładnie w których dniach były u Was przytulanka i jak często a keidy owulacja?
Powiem Ci że w mojej rodzinie to się sprawdza, bo moje 2 ciocie tak zaplanowaly sobie córki po synach. Ale jak widac roznie to moze być.
Koleżanka planowała syna i dalam jej radę 2 i 1 dzień przed i udało im się ustrzelić syna.
Druga z kolei z codziennych kroliczkow az do owualcji nawet w sumie 2x dziennie ma corke :p

A dokładnie w których dniach były u Was przytulanka i jak często a keidy owulacja?
Powiem Ci że w mojej rodzinie to się sprawdza, bo moje 2 ciocie tak zaplanowaly sobie córki po synach. Ale jak widac roznie to moze być.
Koleżanka planowała syna i dalam jej radę 2 i 1 dzień przed i udało im się ustrzelić syna.
Druga z kolei z codziennych kroliczkow az do owualcji nawet w sumie 2x dziennie ma corke :p
U nas 9dc i 11dc starania a owulacja 14dc.Szczerze,że nie liczyłam na ciąże bo wcześniej nawet z 12dc nie wychodziło.Więc łudziłam się że skoro ciąza z zaskoczenia, jeszcze przed owulacją to będzie wreszcie ta upragniona dziewczynka.Pierwsza ciąża syn,druga syn (aniołek),3 syn, 4 nie znam płci poroniłam w 8tc.Być może była to dziewczynka.Teraz żałuje że nie zrobiłam badań.I teraz znowu syn.Już minęło tyle czasu a ja ciągle nie mogę się pogodzić z niespełnionym marzeniem.Wszędzie widze dziewczynki z kucykami,w opaseczkach i ślicznych sukienkach.A u mnie znowu to samo...

Najgorsze jak wszyscy wokół mi gratulują i życzą teraz córeczki,bo przecież tak bardzo jestem zmieniona że na pewno będzie.A mnie aż serce ściska bo wiem że nie będzie.

Hey
Naomi kiedy planowa@?
U mnie @ jak nie było tak nie ma. Codziennie objawy takie że wszystko mnie boli i powinna przyjść. A nie ma.
Moja @ powinna przyjść w poniedziałek. Jutro już powinnam mieć objawy. Często już w wc widzę ze nadchodzi i nigdy się nie pomyliłam. Troszkę się stresuje i chciałabym już wiedzieć.

reklama
Do góry