reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Przytulam za niespełnione marzenieMuszę przetrawić.Córcia zostanie w marzeniach.Nie będzie różu.Cieszę się że dziecko zdrowe,ale jestem zawiedziona [emoji26]
Wszystko mi sprzyjało faza księżyca,kalendarz chiński,sex w 9 i 11dc.
Ale cóż taki mój los.
Gratulujemy zdrowej dzidzi
A kiedy miałaś owulacji?
Megi_Meg
@Alex811 Bardzo mi przykro, na pewno z czasem się oswoisz i będzie wszytko dobrze. Najważniejsze, że mały jest zdrowy.
Ja dziś czytałam zagraniczne forum i dziewczyna będzie miała trzecią córkę z samej owulacji. Mi już mózg paruje i pocieszam się teorią, że zawsze mam 50%. Planu starań na dzień dzisiejszy nie mam ! Chyba pójdę na żywioł przy butelce wina Haha.
Ja dziś czytałam zagraniczne forum i dziewczyna będzie miała trzecią córkę z samej owulacji. Mi już mózg paruje i pocieszam się teorią, że zawsze mam 50%. Planu starań na dzień dzisiejszy nie mam ! Chyba pójdę na żywioł przy butelce wina Haha.
martoosia04
martoosia04
No z tej fotki rzeczywiście bardziej nub na chłopca niż na dziewczynkę :/ ale nie tracimy nadziei do połówkowych.
milla01
Też tak myślę. W sumie to mi chyba zaczyna być wszystko jedno. Zdrowe i tylko tyle. A marzyć sobie możnaDziewczyny nie ma co ukryć że jesteśmy starsze, ja syna mam z 2 cyklu, córkę z 1 (odstęp 3.5 dnia i 12 h po). Teraz tez się boję że nie będzie takie hop siup jak w poprzednich ciązach no i mężowie starsi i ich kondycja plemników może być inna. Dlatego odczekam jeszcze przyszły cykl i jak będę zdrowa to do roboty bo potem się może okazać że trzeba bedzie się naczekać na bobo. A mi sie marzy porod w 2020 roku więc ogolnie wychodzi tylko 7 miesięcy starań aby urodziło się jeszcze w 2020 licząc od września :-)
reklama
milla01
Bardzo mi przykro. A znacie przyczynę? Jeśli nie masz ochoty,nie odpowiadaj,pytam bo może warto zwracać na pewne rzeczy uwagę na przyszłość.Milla staramy się już od grudnia, wcześniej w maju straciliśmy synka w 16tc.
Podziel się: