milla01
Fanka BB :)
Alex,przepraszam ale nie pamiętam. Masz już dzieci?Juz nie mam nadziei. Wiem że będzie chłopak.
Nie będę się niepotrzebnie łudzić.Do tej pory wierzyłam w cuda,teraz już nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alex,przepraszam ale nie pamiętam. Masz już dzieci?Juz nie mam nadziei. Wiem że będzie chłopak.
Nie będę się niepotrzebnie łudzić.Do tej pory wierzyłam w cuda,teraz już nie.
Jedna jedyna próba - brak gwarancji spełnienia cudownego marzenia, ryzyko utraty radości z tego marzenia, 100% gwarancji radości z kolejnego dziecka a mózg... No cóż...paruje. Zastanawiamy się ciągle nad wyborem pomiędzy celowanien w owu a prognozami lcb...które jak widać u koleżanki się sprawdziły. Pytanie teraz, czy to incydent czy jednak jakaś reguła? Niestety - odpowiedzi nikt tu z nas nie zna.. Co ma być to będzie@Alex811 Bardzo mi przykro, na pewno z czasem się oswoisz i będzie wszytko dobrze. Najważniejsze, że mały jest zdrowy.
Ja dziś czytałam zagraniczne forum i dziewczyna będzie miała trzecią córkę z samej owulacji. Mi już mózg paruje i pocieszam się teorią, że zawsze mam 50%. Planu starań na dzień dzisiejszy nie mam ! Chyba pójdę na żywioł przy butelce wina Haha.
Jedna jedyna próba - brak gwarancji spełnienia cudownego marzenia, ryzyko utraty radości z tego marzenia, 100% gwarancji radości z kolejnego dziecka a mózg... No cóż...paruje. Zastanawiamy się ciągle nad wyborem pomiędzy celowanien w owu a prognozami lcb...które jak widać u koleżanki się sprawdziły. Pytanie teraz, czy to incydent czy jednak jakaś reguła? Niestety - odpowiedzi nikt tu z nas nie zna.. Co ma być to będzie
Dziewczyny nie ma co ukryć że jesteśmy starsze, ja syna mam z 2 cyklu, córkę z 1 (odstęp 3.5 dnia i 12 h po). Teraz tez się boję że nie będzie takie hop siup jak w poprzednich ciązach no i mężowie starsi i ich kondycja plemników może być inna. Dlatego odczekam jeszcze przyszły cykl i jak będę zdrowa to do roboty bo potem się może okazać że trzeba bedzie się naczekać na bobo. A mi sie marzy porod w 2020 roku więc ogolnie wychodzi tylko 7 miesięcy starań aby urodziło się jeszcze w 2020 licząc od września :-)
Naomi ale w wieku 30-35 lat szansa na ciążę to 20%, gdzie np w wieku 25-30 to 30%. Mi też do 40tki jeszcze dużo brakuje, bo 31 lat mam :-) ale nie chce robić sobie nadziei że uda się w 1 czy 2 cyklu i być potem rozczarowana..choć znając życie tak będzie :-)
Salsa a już wiesz kto siedzi w brzuszku? Co planowałas? :-)