reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moje zdrowie średnio. Biorę leki,ale pewnie troszkę to potrwa :(

Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Ja też jestem lekomanem, nie wiem jeszcze jak długo, ale już się przyzwyczaiłam. Ostatnio jestem bardzo optymistycznie nastawiona do wszystkiego i tak sobie pomyślałam, że im większa różnica między dziećmi tym lepiej. Córkę odchowam, prawie w pełni będzie samodzielna, to na nowo mogę powrócić do pieluch :) moja kuzynka ma dzieci rok po roku, i to co zobaczyłam, wybiło mnie z rytmu. Nie dałabym rady żyć w takim chaosie, a na dodatek miałam odczucie, że ani jedno, ani drugie dziecko nie ma wystarczająco poświęconej uwagi. Noo ale, nie moja sprawa :)

@Naomi_24 co tam u Ciebie ?

reklama
Hej...ja dalej w dwupaku..przygotowuje się na cc po niedzieli..niestety nie rusza nic samo więc musze sie pogodzić z tym ze nigdy nie urodze sama ;(
Ale cc to nie tragedia. Znajoma miala w listopadzie i szybciej stanela na nogi niz ja po szyciu. A bliskosc z dzieckiem taka sama. I z gory wyklucza sie komplikacje. Mojej chyba pomagali, bo miala czerwony trojkat na czole, ktory przez kilka lat jeszcze przy placzu sie pojawiał
No to podobnie jak ja. Ja 37,ale z początku roku...nie czuje się za stara. Moja siostra urodziła mając 39. Teraz ma 46 i wygląda super młodo,takie ma też odczucia,że to dopiero 46,a nie juz 46 :) Kwestia samopoczucia mamy.
Oby zdrowia starczyło. Na to i jeszcze jedno :) bo nie chce jedynaka. Juz takowego wychowywalam i na dobre to nikomu nie wyszło
Ja to robię wszystko żeby cc mieć właśnie. Mój lekarz powiedział że w razie co da mi namiar na lekarza co wystawi odpowiedni kwit, bo wg niego po cc każda ciąża powinna tak się kończyć ze względu na możliwe komplikacje. Na fajnego lekarza trafilam [emoji848]
Tez rozważam cc. Bede z lekarzem jeszcze rozmawiać

A i sie wam "pochwale" zapłaciłam juz za nifty pro.
Teraz czekanie 10 dni do pobrania i kolejne 10 na wyniki.
Trzyma mnie w tych nerwach jedno tylko, ze poznam na 100% płeć. Bo tak to mi ryje beret oczekiwanie na wyniki

@SalsaPL trzymam kciuki ! A od którego tygodnia można zrobić Nifty ? Myślę nad tym w przyszłości.

@mis0890 jak tam sytuacja planowania ? Działasz coś ?

@belle81 jak się masz ? Chyba to, już końcowa.

@Jivka Twoja córka ma dobry gust :) Łucja, to ładne imie ;) mojej córce podobają się imiona, które kojarzą mi się z okresem międzywojennym Haha, a tych imion z mężem nie znosimy ;)

@SalsaPL trzymam kciuki ! A od którego tygodnia można zrobić Nifty ? Myślę nad tym w przyszłości.

@Jivka Twoja córka ma dobry gust :) Łucja, to ładne imie ;) mojej córce podobają się imiona, które kojarzą mi się z okresem międzywojennym Haha, a tych imion z mężem nie znosimy ;)

Belle ma termin na początek sierpnia ;) wiec będziecie za nas dwie trzymać kciuki za miesiąc ;)

10 tydz wg USG ale najlepiej 11, unika sie powtórki pobrania krwi. Wiec.dla.dobra ogolnie pojetego czasu to lepiej tydzien pozniej. Mi wypadnie terminna 11w4d

reklama
@SalsaPL jak będę się przygotowywać do ciąży, to musze się doedukować ;)

Trzymam kciuki dziewczyny za szybkie i szczęśliwe rozwiązania ;) Ogólnie pisząc - zaszalałyście różem ;) różowy rok !

Do góry