reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam córkę i ciąża wzorowa, żadnych nudności, żadnych zmian cery, nic a nic, brzuch miałam jakbym sobie piłkę pod bluzkę włożyła. Każdy organizm inaczej reaguje na ciąże. Coś mi się wydaje, że drugą ciąże moge mieć upierdliwą [emoji23]

reklama
@Fado123 Na badaniach połówkowych wszystko było ok.Po miesiącu podczas pobytu w szpitalu (mialam miec zakładany krążek na skracającą szyjke) okazało sie ze mam malowodzie,złe przepływy a dziecko skrajną hipotrofie.Mały urodził sie z wagą 550g. Próbowali go ratować,żył 3 dni ale niestety nie udało się.Nie znam przyczyny niestety.Bardzo to przeżyłam i nie byłam w stanie dociekać dlaczego.
Straszna tragedia , przepraszam że przypominam

@Fado123 to było 2011 roku.Mój Aniołek ma pomnik,mamy blisko na cmentarz wiec często go odwiedzamy.To była moja druga ciąża.
Pierwsza zupełnie bezproblemowa,trzecia też bezproblemowa choć ciężka dla mnie psychicznie bo po stracie.Czwarta zakończona w 8dc serduszko przestało bić.Teraz jestem pełna obaw ale i nadzieji,bo to moja ostatnia ciąża.

Trzymam mocno kciuki, żeby wszytko było dobrze :)

Często się zastanawiam jak to jest , ja dookoła mam koleżanki ,żadna takich przejść jak ja nie miała , wszystkie zachodziły ,rodziły bez problemów ,a My tyle musiałyśmy przejść

Ja mam córkę i ciąża wzorowa, żadnych nudności, żadnych zmian cery, nic a nic, brzuch miałam jakbym sobie piłkę pod bluzkę włożyła. Każdy organizm inaczej reaguje na ciąże. Coś mi się wydaje, że drugą ciąże moge mieć upierdliwą [emoji23]
Ja w pierwszej pracowałam do 7 miesiąca:) i do tego samego czasu chodziłam na fitness, później już mnie nie chcieli wpuścić :D Miałam pełno energii i mega ochotę na męża.
A w drugiej ciąży też z synkiem zero energii,zwolnienie od 5tyg,szpital,choroby,libido na poziomie zero,a na koniec ledwie uszlam z zyciem. Dwie ciąże,dwoch synow i obie skrajnie rozne.

A tak w ogóle dziewczyny,to chciałam się pochwalić,ze mój kochany Mąż powiedział dzisiaj,że jest gotowy na 3 maluszka,ale mam jeden warunek, muszę się przebadać,bo za dużo w ostatniej ciąży się działo. Więc grzecznie umawiam się do gastroenterologa i dzialamy :D

@Fado123 Na badaniach połówkowych wszystko było ok.Po miesiącu podczas pobytu w szpitalu (mialam miec zakładany krążek na skracającą szyjke) okazało sie ze mam malowodzie,złe przepływy a dziecko skrajną hipotrofie.Mały urodził sie z wagą 550g. Próbowali go ratować,żył 3 dni ale niestety nie udało się.Nie znam przyczyny niestety.Bardzo to przeżyłam i nie byłam w stanie dociekać dlaczego.
Współczuję Kochana :( Teraz musi być dobrze. Trzymam za Was kciuki.

reklama
A tak w ogóle dziewczyny,to chciałam się pochwalić,ze mój kochany Mąż powiedział dzisiaj,że jest gotowy na 3 maluszka,ale mam jeden warunek, muszę się przebadać,bo za dużo w ostatniej ciąży się działo. Więc grzecznie umawiam się do gastroenterologa i dzialamy :D

Suuuuuper! :) brawo Wy! No i trzymam oczywiście kciuki za szybkie terminy u lekarza i zaś pomyślne wyniki.

Do góry