reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@milla1982 super, trzymam za Was kciuki :) ja pracowałam aż do porodu ze względu, że u siebie, a na drugi dzień po porodzie już dostawałam telefony. Teraz mam zamiar już to, zmienić.

Mój mąż kupił córce lalkę na dzień dziecka, właściwie to, już ją jej dał. Wszyscy zwariowaliśmy na jej punkcie haha. Powiedział, że w sumie fajnie jest mieć takiego Bruna w domu, tylko szkoda, że ten żywy Bruno będzie krzyczał po nocach i robił w pieluchy :) ale coraz bardziej jest na tak. A oto nasz nowy lokator hahaha, dodam, że chodzi w ubrankach o rozmiarze 56 ! i waży prawie 2kg.
1f83994a4644a9e12f6ff250186d.jpg

reklama
Mimo wszytko wydaje mi się, że u mnie starania dopiero będą najwcześniej za rok, brzmi to, jak wieczność, ale są rzeczy ważne i ważniejsze. Zobaczymy co los przyniesie.

@milla1982 super, trzymam za Was kciuki :) ja pracowałam aż do porodu ze względu, że u siebie, a na drugi dzień po porodzie już dostawałam telefony. Teraz mam zamiar już to, zmienić.

Mój mąż kupił córce lalkę na dzień dziecka, właściwie to, już ją jej dał. Wszyscy zwariowaliśmy na jej punkcie haha. Powiedział, że w sumie fajnie jest mieć takiego Bruna w domu, tylko szkoda, że ten żywy Bruno będzie krzyczał po nocach i robił w pieluchy :) ale coraz bardziej jest na tak. A oto nasz nowy lokator hahaha, dodam, że chodzi w ubrankach o rozmiarze 56 ! i waży prawie 2kg.Zobacz załącznik 977383
Piękna!

Wiem,wiem że tak jest. Tym bardziej że moja druga ciąża zakończyła sie w 29tc i też był synuś niestety żył tylko 3 dni.Więc u nas sami chlopcy,wiem ze to nie koncert życzeń, ale nadzieja zawsze jest.
Na razie to mam nadzieję na spokojną ciąże i zdrową dzidzie.
Witaj, nadzieja jest zawsze, mam 2 synów z bezproblemowych ciąż, M ma jeszcze jednego więc wydawało by się że córka to cud, no i właśnie ten cud śpi koło mnie. Długa droga bo poroniłam w 2017, ale mam 5 miesięczną córcie.

Życzę spokojnej ciąży i wymarzonej dziewczynki.

Mój mąż kupił córce lalkę na dzień dziecka, właściwie to, już ją jej dał. Wszyscy zwariowaliśmy na jej punkcie haha. Powiedział, że w sumie fajnie jest mieć takiego Bruna w domu, tylko szkoda, że ten żywy Bruno będzie krzyczał po nocach i robił w pieluchy :) ale coraz bardziej jest na tak. A oto nasz nowy lokator hahaha, dodam, że chodzi w ubrankach o rozmiarze 56 ! i waży prawie 2kg.Zobacz załącznik 977383
Wygląda jak prawdziwe dziecko. 56, czyli zostawić najmniejsze ubranka [emoji6]
Edit. To jest ta hiszpańska lalka?

reklama
Do góry