Jivka
Moderator
Pod warunkiem że dziecko akceptuje śpiworek. Moja nie akceptowała [emoji4]Są śpiworki do spania.
Są śpiworki do spania. Bardzo ciepłe i bardzo wygodne. Polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod warunkiem że dziecko akceptuje śpiworek. Moja nie akceptowała [emoji4]Są śpiworki do spania.
Są śpiworki do spania. Bardzo ciepłe i bardzo wygodne. Polecam
Martoosia a jak ty chcesz czarne włosy u córki jak ty i mąż bląd i twoi chłopcy też.
Chociaż te pierwsze kłaczki[emoji6]
mi też się marzy aby moja miała moc ciemnych włosów po mnie, jestem brunetką, mam włosy do pasa i są gęste po babci. Mój atut, nie to że się chwalę po prostu to jedyna rzecz w moim wyglądzie z której jestem zadowolonaMi się tak marzy by ta moja córka to przy urodzeniu miała mnóstwo długich czarnych włosów [emoji23][emoji23] nie wiem dlaczego tak mi na tym zależy. Ale tak ją sobie wyobrażam. Małą lalunię w kwiecistym body i długimi czarnymi włoskami i taka kokardka [emoji23]
Nie mam żadnego zdjęcia nuba, ale mowil lekarz że 60/40 że chłopak. Ale kazał się nie przywiązywać bo dzieć nie chciał współpracować [emoji4]
Nie mam żadnego zdjęcia nuba, ale mowil lekarz że 60/40 że chłopak. Ale kazał się nie przywiązywać bo dzieć nie chciał współpracować [emoji4]
Jeszcze nie chcę się wiązać z tą myślą... Mówił lekarz że ciągle się zakrywa i nie chce pokazać, pod koniec powiedział właśnie te 60/40 ale że wcześniej wydawało mu się że wyrostek leżał.
Więc czekam do 11.06 [emoji4][emoji4]