reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Jivka a przypomnij w kogo celowalas? [emoji170] czy [emoji178] ?
W synka [emoji170] Ale to był słaby cel bo wyszło 2 dni przed owu [emoji1787] Bazowałam tylko na śluzie. Jak wcześniej celowałam jak bolało na owu to nic nie wychodziło. Potem zaczęłam czytać ze boli po owu bo robi się stan zapalny więc zmieniłam taktykę i bach była ciąża [emoji4]

A może akurat szczęście się uśmiechnęło i z.nijakiego celowania wyjdzie spełnione marzenie. Tego Ci życzę.
I wiem że to możliwe;)
W synka [emoji170] Ale to był słaby cel bo wyszło 2 dni przed owu [emoji1787] Bazowałam tylko na śluzie. Jak wcześniej celowałam jak bolało na owu to nic nie wychodziło. Potem zaczęłam czytać ze boli po owu bo robi się stan zapalny więc zmieniłam taktykę i bach była ciąża [emoji4]

Dziewczyny mam pytanie. 14 dc miałam śluz różowy i plamienia brązowe jedno dniowe. A testy zaczęłam robić od wczoraj owulacyjne. Wczoraj nie wyszła żadna kreska testową A dzisiaj już jest widoczna to oznacza że owu się dopiero zbliża. Co to może oznaczać to plamienie w 14dc nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam. Żeby się upewnić czy owu faktycznie się zbliża będę robiła jeszcze testy przez weekend i obserwowała czy kreska testową ciemnieje. Dzisiaj mam 20dc A tak późno zaczęłam testy robić ponieważ w zeszłym cyklu @ dostałam na 38dc.

reklama
Do góry