Wiecie co ja już nic nie wiem mam nadzieje ze w końcu mój M się przekona i będzie skłonny bardziej zaszaleć. Ja stawiam na pH i siła rzeczy odstęp od owu. Suplementy i dieta w miarę dziewczynkowa. Choć myśle ze jakiś jeden banan nie zaszkodzi. Pamietam ze moja dieta byla łamana w czasie kiedy się nie staraliśmy.
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Wiecie co ja już nic nie wiem mam nadzieje ze w końcu mój M się przekona i będzie skłonny bardziej zaszaleć. Ja stawiam na pH i siła rzeczy odstęp od owu. Suplementy i dieta w miarę dziewczynkowa. Choć myśle ze jakiś jeden banan nie zaszkodzi. Pamietam ze moja dieta byla łamana w czasie kiedy się nie staraliśmy.
Ja w ogóle nie stawiałam na dietę.
Ale czy wyszła nam dziewczynka, to okaże się mam nadzieję już niedługo.
Megi_Meg
@Naomi_24 ja im więcej czytam, to mam coraz większą ochotę wszystko zrobić na farcie. Zrobię podobnie jak Ty ( jak już mąż będzie gotowy ) tyle, że ja postaram się wstrzelić w samą owulacje i ciut zmienię dietę, żeby nie była ta sama co przy córce.
@martoosia04 o której masz jutro wizytę ?
@martoosia04 o której masz jutro wizytę ?
@martoosia04 oby jutro bo nie wytrzymam przez weekend dasz mi znać jak suplementowalas męża ? Wiem ze pisałaś ale kiedy rano czy wieczorem. Co daje licorice i wyciąg z liści ?
martoosia04
Jutro wizyta dopiero o 16:20, wiec trochę poczekam sobie :/
Moj M. to tak różnie brał. Głownie rano. Ja miałam specjalne pojemniczki na każdy dzień tygodnia i mu szykowałam zawsze i pilnowałam by brał. Pora była rożna jak mowię, ważne było dla mnie by w ogole wzial.
A suple @Naomi_24 sa po to by zwiekszyć ilośc żeńskich plemników ponoc. Dziewczyny tu wcześniej polecały jak zaczynałam ja przygodę z planowaniem płci i na nie postawiłam.
Moj M. to tak różnie brał. Głownie rano. Ja miałam specjalne pojemniczki na każdy dzień tygodnia i mu szykowałam zawsze i pilnowałam by brał. Pora była rożna jak mowię, ważne było dla mnie by w ogole wzial.
A suple @Naomi_24 sa po to by zwiekszyć ilośc żeńskich plemników ponoc. Dziewczyny tu wcześniej polecały jak zaczynałam ja przygodę z planowaniem płci i na nie postawiłam.
Megi_Meg
@martoosia04 nie tylko Ty sobie poczekasz, ale my z Tobą
Mnie pociesza fakt, że wiem z którego dnia cyklu jest córka, jaką wtedy miałam dietę i jakie miałam pH, a miałam bardzo kwaśne. Więc u mnie kombinacji wiele nie będzie, prócz tego, że zrobię wszystko przeciwnie. Co do suplementów, to ja biorę olej z wiesiołka, tylko jego akurat brałam i biorę ze względu na włosy i cerę, o śluzie nigdy nie myślałam, że mógłby mieć jakiś wpływ na pewno zacznę brać jakiś Koenzym Q10 i coś tam jeszcze dorzucę, ale nie wiele. Myślę nad mężem, i wymyśliłam, że jemu to chyba kupie jakieś tabletki na bezpłodność czytając recenzję, to po takiej suplementacji plemniki są niczym Formuła1 nie zaszkodzi mu, a może pomóc. Jeszcze liczę na pomoc ginekologa
Mnie pociesza fakt, że wiem z którego dnia cyklu jest córka, jaką wtedy miałam dietę i jakie miałam pH, a miałam bardzo kwaśne. Więc u mnie kombinacji wiele nie będzie, prócz tego, że zrobię wszystko przeciwnie. Co do suplementów, to ja biorę olej z wiesiołka, tylko jego akurat brałam i biorę ze względu na włosy i cerę, o śluzie nigdy nie myślałam, że mógłby mieć jakiś wpływ na pewno zacznę brać jakiś Koenzym Q10 i coś tam jeszcze dorzucę, ale nie wiele. Myślę nad mężem, i wymyśliłam, że jemu to chyba kupie jakieś tabletki na bezpłodność czytając recenzję, to po takiej suplementacji plemniki są niczym Formuła1 nie zaszkodzi mu, a może pomóc. Jeszcze liczę na pomoc ginekologa
Jutro ma się okazać, wstydzioszka w końcu się pokaże, trzymam kciukiJa w ogóle nie stawiałam na dietę.
Ale czy wyszła nam dziewczynka, to okaże się mam nadzieję już niedługo.
martoosia04
Jutro ma się okazać, wstydzioszka w końcu się pokaże, trzymam kciuki
Jutro lub w poniedziałek na połówkowych. Wciaz nastawiam sie bardziej na połówkowe niż jutrzejsza wizyte. Bo jesli bede miała takie same widoki jak ostatnio to znów mi nie powie bo „moze sie gdzies pod innym katem cos schowało”. Także czekam na dokładne połówkowe.
@martoosia04 blagam wypytaj jutro lekarza. Zwariuje do poniedziałku. Jednak jesteś cierpliwaJutro lub w poniedziałek na połówkowych. Wciaz nastawiam sie bardziej na połówkowe niż jutrzejsza wizyte. Bo jesli bede miała takie same widoki jak ostatnio to znów mi nie powie bo „moze sie gdzies pod innym katem cos schowało”. Także czekam na dokładne połówkowe.
reklama
martoosia04
@martoosia04 blagam wypytaj jutro lekarza. Zwariuje do poniedziałku. Jednak jesteś cierpliwa
Nie jestem [emoji23] ale nic więcej nie zrobimy by poznać płeć. Nie bede szła na dodatkowe usg bo szkoda mi 300 zł :/ za te cenę mam łóżeczko dla malucha. Szkoda kasy jak wiem, że dużo wydatków jeszcze przed nami.
Podziel się: