7 dni przerwy seksu z finishem czy ogólnie?Jeden stosunek na 3-2 dni przed owu. I abstynencja 7 dni min. po seksie docelowym.
Tu musisz dokładnie wiedzieć kiedy masz owu. Zaczynasz od 3 dni odstępu i zmniejszasz w razie co odstęp seksu od owu o pół dnia.
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
7 dni przerwy seksu z finishem czy ogólnie?
Seks spoko, byle bez finiszu w środku. Zaleca sie powstrzymać sie w ogole kilka dni od seksu bo wszystko wpływa na zmianę pH pochwy wewnątrz.
mis0890
Jeśli to nie problem to bardzo bym Ciebie prosił o przypomnienie BDM na chłopaka bo domyślam się, że masz ten schemat w małym paluszku już z góry dziękujęTaaak ! mogłabyś opisać teorie BDM dla dziewczynki ? Ja znam tylko sposób na chłopca i nie chce czegoś pomieszać
@martoosia04 a Ty statalas się według bdm ?
Czyli najlepiej abstynencja potem jeden stosunek docelowy i znów abstynencja.
Może coś w tym jest bo ja miałam króliczki ale na dzień przed owu tylko M. A na drugi dzień starania docelowe. To trochę bdm. Tylko wcześniej był finisz w środku. Ale wszystko bez O
Może coś w tym jest bo ja miałam króliczki ale na dzień przed owu tylko M. A na drugi dzień starania docelowe. To trochę bdm. Tylko wcześniej był finisz w środku. Ale wszystko bez O
Megi_Meg
Jeśli to nie problem to bardzo bym Ciebie prosił o przypomnienie BDM na chłopaka bo domyślam się, że masz ten schemat w małym paluszku już z góry dziękuję
W jednym palcu może nie mam, ale w skrócie mówiąc, starania 24 i 48h po piku na teście owulacyjnym. Chodzi o to, żeby trafić owulacje, czyli przeciwnie do tego co mówi LCB.
martoosia04
@martoosia04 a Ty statalas się według bdm ?
Tak, u nas docelowo BDM. Seks był 01.12 ale taki wiecie, bez większego finiszu w środku. Potem dopiero 05.12 a 06.12 miałam rano ból jak na owu.
Do tego ofc suple dziewczynkowe.
A przypomnisz jakie suplementy ? Ja zakupilamTak, u nas docelowo BDM. Seks był 01.12 ale taki wiecie, bez większego finiszu w środku. Potem dopiero 05.12 a 06.12 miałam rano ból jak na owu.
Do tego ofc suple dziewczynkowe.
Licorice i wyciąg z liści oliwnych ale mAm opory żeby dawać M
martoosia04
A przypomnisz jakie suplementy ? Ja zakupilam
Licorice i wyciąg z liści oliwnych ale mAm opory żeby dawać M
Na pewno była 2xlukrecja, 2xOLE i 1x szyszka chmielu. i 2x saw palmetto dla mnie plus oboje łykaliśmy 1x kwas foliowy. Ale suplementacja regularna u nas przez pol roku.
cytrusowa85
A jak z testosteronem u kobiet na chłopca?W jednym palcu może nie mam, ale w skrócie mówiąc, starania 24 i 48h po piku na teście owulacyjnym. Chodzi o to, żeby trafić owulacje, czyli przeciwnie do tego co mówi LCB.
reklama
Megi_Meg
A jak z testosteronem u kobiet na chłopca?
Na dzień dzisiejszy z tego co wiem, to testosteron powinien być wysoki. W teorii sam Y nie wystarczy, aby był chłopiec. Musi jeszcze pojawić się testosteron. Jeżeli kobieta ma niski testosteron, to podobno komórka jajowa może odrzucać Y, ze względu na dobro organizmu. Wpływ może mieć także kondycja psychiczna kobiety, jeśli kobieta bywa przemęczona, niewyspana, to większe szanse mają X. Ale ja to wszystko piszę w formie ciekawostki, nie mam pojęcia ile jest w tym faktycznie prawdy.
Podziel się: