reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Na moim wątku nikt mi nie odp więc wyłączyłam stronę. Z jednej strony to mówię sobie, że przeciez i tak nic nie zmienię, a z drugiej jednak takie potwierdzenie jakoś uspokaja.

To w tym Ci ja założyłam zaczyna ją odpisywac. Teraz pojawiają się odpowiedzi ze to córka. Ten "cień "taki mały jest więc mi ze on nic nie znaczy. Moja pierwsza myśl to też ze dziewczyną. Gdyby maybyaboynow popatrzyła to ona zawsze daje pewność jak coś napisze

To w tym Ci ja założyłam zaczyna ją odpisywac. Teraz pojawiają się odpowiedzi ze to córka. Ten "cień "taki mały jest więc mi ze on nic nie znaczy. Moja pierwsza myśl to też ze dziewczyną. Gdyby maybyaboynow popatrzyła to ona zawsze daje pewność jak coś napisze

Na rozjaśnieniu ten cień jest jakby z tylu. Jakby w ogole to cześć poza nubem była.

@Anga79 tez wiele osób mi mówiło ze się nie zdecydowali i żałują. W druga stronę nie słyszałam :) czuje potrzebę przeżycia tego wszystkiego ponownie. Oby nasze kuszenie losu przyniosło efekt.
@martoosia04 mi tez się wydaje ze będzie dziewczynka. Nub jest płasko a ten cień to chyba coś innego. Powiem szczerze ze wyczekuje twojej kolejnej wizyty i mam nadzieje ze lekarz coś powie a jak Nie powie to się pytaj ;)
Dziewczyny a wy planowaliście miesiąc w którym dziecko ma/miało się urodzić ? Ja teraz stopuje bo nie chciałabym rodzic w miesiacach zimowych.

@Anga79 tez wiele osób mi mówiło ze się nie zdecydowali i żałują. W druga stronę nie słyszałam :) czuje potrzebę przeżycia tego wszystkiego ponownie. Oby nasze kuszenie losu przyniosło efekt.
@martoosia04 mi tez się wydaje ze będzie dziewczynka. Nub jest płasko a ten cień to chyba coś innego. Powiem szczerze ze wyczekuje twojej kolejnej wizyty i mam nadzieje ze lekarz coś powie a jak Nie powie to się pytaj ;)
Dziewczyny a wy planowaliście miesiąc w którym dziecko ma/miało się urodzić ? Ja teraz stopuje bo nie chciałabym rodzic w miesiacach zimowych.

Ja przyznam, że bardzo chciałam urodzić córeczkę w maju lub czerwcu. Nie wiem dlaczego. Teraz tp jest na koniec sierpnia i jest ok. Ale za nic nie chciałabym urodzić zimą. Przeraża mnie to, bo u nas w mieszkaniu czuje się ten latający wiatr po mieszkaniu.

Mi wszystko jedno na jaki miesiąc tarfi. Nie parze w ogole Na to. I tak.sie sklada ze mam jesienno/zimowe dzieci tak wyszlo

reklama
Do góry