B
bibiU
Gość
@Grabcia123 Ty na tej wizycie 27.02 masz polowkowe czy już miałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczytam o tej szyszce dzięki...A Szyszka chmielu? Moj brał 1 tbl 1 raz dziennie.
Ostatnio miałam połówkowe@Grabcia123 Ty na tej wizycie 27.02 masz polowkowe czy już miałaś?
Moja mama miała 37 lat jak też urodziła brata ..No i co mogę powiedzieć, to już nie jest raka cierpliwość jak jest się młodszym itd. Wiadomo że zależy to od kobiety....Ale ja tak późno nie chce ...max 35...nie uda się to będę czekać na wnuki zresztą mój w tym roku kończy 40lat i też mówi że to ostatni dzwonekMoja mama Brata urodziła mając 38 lat ja gdyby było wszystko ok to chciałam mieć min 5 dzieci więc do 40 bym się może wyrobiła no ale jest jak jest trzeba się cieszyć z 2
Ogólnie ja nie mam nic do wieku,każda kobieta jest inna ale sobie dałam maksymalnie 2 lata..Tak postanowilismy..tym bardziej że mój w tym kończy 40lat..mam nadzieję że nam się uda@Motylek21 ja cztery miesiące temu miałam 36 urodziny :/
Może z nuba już będzie coś widaćJa też powiedziałam sobie, że rozmnażamy się max do mojego 35 roku życia. W tym roku stuknie 32 wiec w sumie wyrobiliśmy się.
Udało mi sie przenieść prenatalne na 19.02 bo misiek juz nie jest młodszy o tydzien, wiec idziemy w 12+5