reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kciuki trzymamy :)
Dziewczyny znacie jakieś forum gdzie można wrzucić zdjęcie USG żeby poznać płeć??? Wiecie co nakupilam 3 pudła ubranek i rzeczy dla Bartusia a siostra wczoraj wysłała mi zdjęcie znalezione na necie i teraz sama nie wiem...lekarz dość długo badał i przez brzuch i dopochwowo i nie był długo pewien czy to pępowina czy siurek :) koniec końców stwierdził że prąciem dotyka pępowiny...chciałam wczoraj zamówić pościel do łóżeczka i wózka a teraz sama nie wiem...
Dodam wam zdjęcie nasze i to od siostry to zrozumiecie
Pierwsze z internetu gdzie jest dziewczynka
2 kolejne nasze przy czym na ostatnim to białe to pępowina..Zobacz załącznik 941043Zobacz załącznik 941044Zobacz załącznik 941045
A kiedy masz wizytę?

reklama
Nie ma co ukrywać, że kiepsko widać na usg płeć u ciebie. Niestety ja nie pomogę. Było tu kilka dziewczyn, które się znały. A na kolejnej wizycie nie mozesz poprosić ginekologa o kontrole w tej sprawie?

Grabcia, nie widać płci dziecka na twoich zdjęciach, nawet nie zaryzykuje strzału.
Jesli spędza ci to sen z powiek, to proszę zapisz się do dobrego fachowca od usg z dobrym(!) sprzętem. Jeśli dobrze poszukasz to i pewnie na przyszły tydzień znajdziesz gdzieś wolny termin.
A do wózka zamów coś typu uniseks np jakiś brąz z pomarańcza [emoji2] albo seledyn z żółtym, albo poczekaj bo takie coś można zamówić i wtedy kiedy dziecko będzie już na świecie [emoji847]

Grabcia, nie widać płci dziecka na twoich zdjęciach, nawet nie zaryzykuje strzału.
Jesli spędza ci to sen z powiek, to proszę zapisz się do dobrego fachowca od usg z dobrym(!) sprzętem. Jeśli dobrze poszukasz to i pewnie na przyszły tydzień znajdziesz gdzieś wolny termin.
A do wózka zamów coś typu uniseks np jakiś brąz z pomarańcza [emoji2] albo seledyn z żółtym, albo poczekaj bo takie coś można zamówić i wtedy kiedy dziecko będzie już na świecie [emoji847]
Widzisz on ma dobry sprzęt wszytko jest ok tylko tak się maleństwo wierciło że nawet jak chciał główkę zmierzyć a potem brzuszek to w sekundzie tak się obróciło że trzeba było od nowa szukać gdzie co ma [emoji23]
Napewno powie na następnej wizycie tylko do wczoraj byłam pewna tego co mówi a teraz sama nie wiem

Grabcia skoro mówisz że jest dobrym specjalista, i sam zmienił swoje wcześniejsze zdanie co do płci dziecka to musiał tam coś widzieć. Lepiej nie mieszaj sobie już w głowie, bo idzie zwariować
Czekaj spokojnie do wizyty[emoji846]
To. Moja gin na kiepskim sprzęcie nagle zobaczyła jajka [emoji44] o siurku nic nie wspomniała.
Widzę że jestem już żywa legenda [emoji2]

Grabcia skoro mówisz że jest dobrym specjalista, i sam zmienił swoje wcześniejsze zdanie co do płci dziecka to musiał tam coś widzieć. Lepiej nie mieszaj sobie już w głowie, bo idzie zwariować
Czekaj spokojnie do wizyty[emoji846]
To. Moja gin na kiepskim sprzęcie nagle zobaczyła jajka [emoji44] o siurku nic nie wspomniała.
Widzę że jestem już żywa legenda [emoji2]
Haha no to prostuje wersję [emoji23] gin widziała jajka [emoji7] a jest córunia

@kitqa buziaki jak dziewczynki?

reklama
Do góry