reklama
B
bibiU
Gość
Wow pewnie chciały obiad gotować [emoji23]Biedronka Młode super! Bardzo się kochają, lecz często sobie dokuczają[emoji849]
Przed chwilą była walka o garnki [emoji85]
kitqa
Fanka BB :)
Nie, chciały w nie walić łyżkami [emoji86]Wow pewnie chciały obiad gotować [emoji23]
Także, jest wesoło [emoji2]
Grabcia123
Ma ma wszystko tylko w porównaniu z pierwszym synkiem to maleństwo to naprawdę się wierci jak np dziś rano kopał koło pępka to w południe tak się powykrecalo że aż zabolało po czym kopało w pęcherz [emoji23]Do innego gina? A ten gin Twój ma te certyfikaty do usg prenatalnego?
B
bibiU
Gość
Muzykalne dziewczyny [emoji23]Nie, chciały w nie walić łyżkami [emoji86]
Także, jest wesoło [emoji2]
B
bibiU
Gość
To chyba musisz poczekać i tyle [emoji8]Ma ma wszystko tylko w porównaniu z pierwszym synkiem to maleństwo to naprawdę się wierci jak np dziś rano kopał koło pępka to w południe tak się powykrecalo że aż zabolało po czym kopało w pęcherz [emoji23]
cytrusowa85
Grabcia ja nic nie widzę po zdjęciach . Ja poszłamna dodatkowe badanie samej płci i tak powiedzialam ze tylko po.plec sie umawiam i zapłaciłam 60zl
Grabcia123
Na to wygląda a poszłabym do innego z ludzkiej ciekawości z mojego giną byłam zadowolona już w poprzedniej ciąży w 13yc powiedział że syn i jest syn i ogólnie bardzo się angażuje i zajmuje pacjentkami ja chociaż byłam w innym szpitalu to załatwiał mi tam konsultacje i wgl..gdybym trafiła na niego przy porodzie to pewnie inaczej by wyglądał...To chyba musisz poczekać i tyle [emoji8]
Od kad jest ordynatorem u nas to szpital dostał 2 stopień referencyjnosci nowe sprzęty kontrakt na badania prenatalne i wgl...dlatego zastanawiam się nad Sn...tym bardziej że zadeklarował swoją obecność w nocy o północy..
B
bibiU
Gość
To super że, zadowolona jesteś. To czekamy razem na wizyty [emoji8] ciężko będzie i czas wolno będzie lecieć ale no wytrzymamy [emoji7]Na to wygląda a poszłabym do innego z ludzkiej ciekawości z mojego giną byłam zadowolona już w poprzedniej ciąży w 13yc powiedział że syn i jest syn i ogólnie bardzo się angażuje i zajmuje pacjentkami ja chociaż byłam w innym szpitalu to załatwiał mi tam konsultacje i wgl..gdybym trafiła na niego przy porodzie to pewnie inaczej by wyglądał...
Od kad jest ordynatorem u nas to szpital dostał 2 stopień referencyjnosci nowe sprzęty kontrakt na badania prenatalne i wgl...dlatego zastanawiam się nad Sn...tym bardziej że zadeklarował swoją obecność w nocy o północy..
reklama
cytrusowa85
I dostałam kilka zdec Na.potwierdzenie z każdej strony obgotografowany
Podziel się: