reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki dzisiaj w nocy o godzinie 1.10 przywitaliśmy na świecie nasz drugi cud 3540 g i 56 dł. Było ciężko, dużo gorzej niż za pierwszym razem, ale tylko podczas partych. Poszło szybko, o 20.30 pierwsze delikatne skurcze, takie typowo bolesne to były max 30 min, o 1.10 już tuliłam malutką. Dostałam krwotoku więc, musiałam być łyżeczkowana, ale już wszystko jest ok. Dzieki za wsparcie :)Zobacz załącznik 940618
Gratuluję! Malutka cudowna [emoji7] zdrówka dla Was [emoji8]

reklama
Dziewczynki dzisiaj w nocy o godzinie 1.10 przywitaliśmy na świecie nasz drugi cud 3540 g i 56 dł. Było ciężko, dużo gorzej niż za pierwszym razem, ale tylko podczas partych. Poszło szybko, o 20.30 pierwsze delikatne skurcze, takie typowo bolesne to były max 30 min, o 1.10 już tuliłam malutką. Dostałam krwotoku więc, musiałam być łyżeczkowana, ale już wszystko jest ok. Dzieki za wsparcie :)Zobacz załącznik 940618
Ogromne gratulacje :) sliczna księżniczka :)

reklama
5 dpo. Test walentynkowy będzie.
Kciuki trzymamy :)
Dziewczyny znacie jakieś forum gdzie można wrzucić zdjęcie USG żeby poznać płeć??? Wiecie co nakupilam 3 pudła ubranek i rzeczy dla Bartusia a siostra wczoraj wysłała mi zdjęcie znalezione na necie i teraz sama nie wiem...lekarz dość długo badał i przez brzuch i dopochwowo i nie był długo pewien czy to pępowina czy siurek :) koniec końców stwierdził że prąciem dotyka pępowiny...chciałam wczoraj zamówić pościel do łóżeczka i wózka a teraz sama nie wiem...
Dodam wam zdjęcie nasze i to od siostry to zrozumiecie
Pierwsze z internetu gdzie jest dziewczynka
2 kolejne nasze przy czym na ostatnim to białe to pępowina..
Screenshot_20190207-212322.jpeg
IMG_20190208_100310.jpeg
IMG_20190208_100334.jpeg

Do góry