reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Mi razmi się nie sprawdził
martoosia04
Mi razmi się nie sprawdził
Jak się kochana czujesz?
Grabcia123
Teraz dobrze nerki dokuczają ale nie jest źle a jak u Ciebie?Jak się kochana czujesz?
martoosia04
Teraz dobrze nerki dokuczają ale nie jest źle a jak u Ciebie?
U mnie kolejna fala przeziębienia. Wczoraj leżałam z 37,6 i czułam jakbym miała się spalić.
Ale poza tym powoli coraz lepiej się czuję. Dziś na 11:00 wizyta. Oby wszystko było ok.
Grabcia123
Często masz wizyty fajnie podglądać maluszka.czekamy na wiesci i trzymamy kciukiU mnie kolejna fala przeziębienia. Wczoraj leżałam z 37,6 i czułam jakbym miała się spalić.
Ale poza tym powoli coraz lepiej się czuję. Dziś na 11:00 wizyta. Oby wszystko było ok.
Ostatnia edycja:
martoosia04
Często masz wizyty fajnie podglądać maluszka.czekamy na wiesci i trzymamy kciuki
Bo mam dwóch lekarzy jedna na NFZ drugi prywatny ktory daje mi L4.
alexxandra84
Początkująca w BB
Martoosia - nie martw sie teoria Ramzi to ma sprawdzalnosc jak Chinski kalendarz i inne pierdoly czyli 50% [emoji23]
Biedronka Belle u mnie dobrze bylam na prenatalnych dzidzia zdrowa, raczki nozki, mozg , wszytskie kosci sa ufff! Takze happy
Alex - nie bierze sie juz magnez i calcium na dziewczynkowy sway bo bylo duzo fails po tym, teraz - ona : zurawina 50tys mg, Licorice root 2x450mg ,
Maz ; LR 3x450, cranberry ze 40 tys. moze, OLE x2 , szyszka chmielu tez 1 sztuka chociaz nie zaszkodzi, od poczatku cyklu do owulacji, musisz tez wiedziec kiedy owulka zaczac robic testy w zależności jak dlugi cykl ja zaczynalam.robic cd 9-10,
I NA DZIEWCZYNKE FAKTYCZNIE PRZED OWULACJA ? CZY ZNOW COS SIE W TYM TEMACIE ZMIENILO BO JUZ SIE GUBIE
martoosia04
I NA DZIEWCZYNKE FAKTYCZNIE PRZED OWULACJA ? CZY ZNOW COS SIE W TYM TEMACIE ZMIENILO BO JUZ SIE GUBIE
Póki co chyba jeszcze nic się nie zmieniło.
reklama
alexxandra84
Początkująca w BB
Póki co chyba jeszcze nic się nie zmieniło.
Dziękuje i tak nie wierze ze przydarzy sie cora mimo staran na dziewczynke, ale lepiej probowac i wiedziec ze zrobilo sie wszystko w tym kierunku
Podziel się: