reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie nie mówił mi a ja nie pytałam
emoji6.png
Ja tez bym teraz już nie pytała jakby lekarz sam nie wspomniał. W ogóle się zastanawiam czy będę chciała wiedzieć wcześniej. Może zrobię sobie niespodziankę do porodu :)

reklama
Część dziewczyny i chłopaku!
Ja rzadko się udzielam więc nawet może mnie nie pamiętacie ale od czasu do czasu podczytuje co i was. Ogromnie się cieszę że taki wysyp pozytywnych testów jednocześnie przykro mi bo u mnie cisza... Mało tego ostatni cykl myślałam że może coś będzie z tego ale dostałam mega okres i wszystko się poplątały bo przyszedł 4 dni wcześniej, nie wiem może coś było na rzeczy... Skłoniło mnie to do powtórnych badań tatczycy i masz babo placek, na piczatpo roku było wszystko ok a teraz tarczyca się posypała i starania trzeba odłożyć na przyszły rok.
Tam bardzo wam zazdroszczę ale też gratuluję i trzymam kciuki za zdrowe dzieciaczki i uoragnioną płeć

Kredka czarna doskonale cię rozumie choć mam wymarzone córki to wiem że gdyby ich nie bylo to ciężko byłoby mibsie z tym pogodzić. Zamknij złość będzie na początku szczególnie że tyle poświęcenia w to wlożyłaś ale z każdym dniem będzie lepiej. Ściskam cię mocno ❤️
Hej :) znalazłam Cię w tych starszych komentarzach :) starasz się ? Szukam kogoś starajacego się o syna taak jak ja
Co by było razem raźniej i lepiej wszystkie metody zebrać w całość. Jakoś uzupełnić swoją wiedzę :)

reklama
Do góry