Ja tez bym teraz już nie pytała jakby lekarz sam nie wspomniał. W ogóle się zastanawiam czy będę chciała wiedzieć wcześniej. Może zrobię sobie niespodziankę do poroduNie nie mówił mi a ja nie pytałam
reklama
B
bibiU
Gość
To samo mi chodzi po głowie [emoji23][emoji106]Ja tez bym teraz już nie pytała jakby lekarz sam nie wspomniał. W ogóle się zastanawiam czy będę chciała wiedzieć wcześniej. Może zrobię sobie niespodziankę do porodu
martoosia04
Fanka BB :)
Ja chce wiedzieć, ale chce żeby lekarz był na 100% pewny.
Hej znalazłam Cię w tych starszych komentarzach starasz się ? Szukam kogoś starajacego się o syna taak jak jaCzęść dziewczyny i chłopaku!
Ja rzadko się udzielam więc nawet może mnie nie pamiętacie ale od czasu do czasu podczytuje co i was. Ogromnie się cieszę że taki wysyp pozytywnych testów jednocześnie przykro mi bo u mnie cisza... Mało tego ostatni cykl myślałam że może coś będzie z tego ale dostałam mega okres i wszystko się poplątały bo przyszedł 4 dni wcześniej, nie wiem może coś było na rzeczy... Skłoniło mnie to do powtórnych badań tatczycy i masz babo placek, na piczatpo roku było wszystko ok a teraz tarczyca się posypała i starania trzeba odłożyć na przyszły rok.
Tam bardzo wam zazdroszczę ale też gratuluję i trzymam kciuki za zdrowe dzieciaczki i uoragnioną płeć
Kredka czarna doskonale cię rozumie choć mam wymarzone córki to wiem że gdyby ich nie bylo to ciężko byłoby mibsie z tym pogodzić. Zamknij złość będzie na początku szczególnie że tyle poświęcenia w to wlożyłaś ale z każdym dniem będzie lepiej. Ściskam cię mocno
Co by było razem raźniej i lepiej wszystkie metody zebrać w całość. Jakoś uzupełnić swoją wiedzę
Grabcia123
Świetnie wiadomości!!!Melduję po prenatalnych. Wszystko jest tak jak być powinno. Serduszko bije, kość nosowa widoczna, nóżki rączki widoczne, przezierność 1.3 mm [emoji846]
martoosia04
Dziewczyny czy możecie mi polecić paski do mierzenia pH oraz testy owulacyjne.
Ja z chęcią oddam swoje paski pH. Mam prawie całe opakowanie. A testy owu najlepsze mi wychodziły z rossmana paskowe.
To super, chętnie przyjmę priv ?Ja z chęcią oddam swoje paski pH. Mam prawie całe opakowanie. A testy owu najlepsze mi wychodziły z rossmana paskowe.
martoosia04
To super, chętnie przyjmę priv ?
Jasne, napisz adres na priv.
reklama
cytrusowa85
Ja ale nie wiem kiedyHej znalazłam Cię w tych starszych komentarzach starasz się ? Szukam kogoś starajacego się o syna taak jak ja
Co by było razem raźniej i lepiej wszystkie metody zebrać w całość. Jakoś uzupełnić swoją wiedzę
Podziel się: