reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martyna :)

Mihasia ja właśnie znalazłam, że starsza córka w 30+1 ważyła 1811g, a teraz jestem w 30+6 i 1538g [emoji6] wychodzi na to, że będzie mniejsza [emoji846]
A ile córcia wazyla przy porodzie? Ja już trochę się martwię, ze taka duza się urodzi. Ja jestem drobna, mam waskie biodra, wiekszego dziecka niż 3300/3400 nie dam rady sama urodzić. Synek ważył 3 kg to jakoś dałam radę ;)

reklama
A ile córcia wazyla przy porodzie? Ja już trochę się martwię, ze taka duza się urodzi. Ja jestem drobna, mam waskie biodra, wiekszego dziecka niż 3300/3400 nie dam rady sama urodzić. Synek ważył 3 kg to jakoś dałam radę ;)
Córka ważyła 3820g [emoji6] największa dziewczynka jaka się w ten dzień urodziła. Teraz może będzie mi troszkę lżej [emoji4]

Moi 3810g i 3750g - starszy 2tyg.po terminie, młodszy idealnie w czasie i dniu spodziewanego porodu.

Dziewczyny te które są w ciąży, pamiętacie może jaki miałyście Śluz i szyjkę kiedy dopiero co zaszłyście w ciążę? Bo u mnie wszystko na dole jakby troszkę opuchnięte Szyjka Zamknięta i Śluz mam taki biały kremowy i bardzo gęsty.Zastanawiam się czy to może być jakiś pierwszy znak /

U mnie prognozowano w Medicoverze że syn ma niecałe 4kg a w szpitalu tuż przed porodem lekarz powiedział że 3700 a ledwo urodziłam bo okazał się solidnym chłopcem 4420:) Ale udało się
Ciekawe jak będzie teraz

reklama
Do góry