reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To czekamy na relacje [emoji7]
Za godzinkę mam, także podeślę Wam jakas fotkę i różowe fluidy [emoji6]

Jak tak pomyślę to u mnie z tym chłopczykiem to był falstart, bo było przed owu. Po przemyśleniach jednak się cieszę, że będę miała druga dziewczynkę. Przynajmniej może ocalimy z mężem sypialnie, bo dziewczyny prędzej się dogadaja we wspólnym pokoju [emoji23] a tak na poważnie to najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, a płeć to jest dodatek [emoji6]

reklama
Za godzinkę mam, także podeślę Wam jakas fotkę i różowe fluidy [emoji6]

Jak tak pomyślę to u mnie z tym chłopczykiem to był falstart, bo było przed owu. Po przemyśleniach jednak się cieszę, że będę miała druga dziewczynkę. Przynajmniej może ocalimy z mężem sypialnie, bo dziewczyny prędzej się dogadaja we wspólnym pokoju [emoji23] a tak na poważnie to najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, a płeć to jest dodatek [emoji6]

Podkradnę te różowe fluidy. [emoji177] powodzenia na wizycie. Zaś nam szybko wskakuj i wszystko opowiadaj.

Ja dzisiaj mam ostatnie prenatalne [emoji16]
Justyna powodzonka na badaniach, dla corki lepsza siostra, a moze jeszcze kiedys sie zdarzy ze zapragniecie 3 dziecka, to wtedy juz nie rob falstartu [emoji23] tylko cierpliwie czekaj na najciemniejszy test, bo i tak wg bdm 1 stosunek dopiero 24 h po ,

Biedronka a ty juz bylas ?

Belle ty chyba niedlugo idziesz ?
Ja w pt :)

Wszystko w najlepszym porządku. Serduszko i przepływy są w normie. Mała waży 1538 g. Mocno się zaslaniala rączkami, ale udało się zrobić kilka zdjęć [emoji16] jestem szczęśliwa, że jest zdrowa [emoji4]
IMG_20181212_114139.jpeg
IMG_20181212_114105.jpeg

Załączniki

• IMG_20181212_114139.jpeg
    IMG_20181212_114139.jpeg
    24,3 KB · Wyświetleń: 392
  • IMG_20181212_114105.jpeg
    IMG_20181212_114105.jpeg
    20,2 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Do góry