reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję i za miłe slowa[emoji846]
Śledzę trochę twoja historię. Wiem, że macie 5 synów tak? I teraz starania o córkę. Teraz jaki zabieg będziesz miała, Laparoskopie? Zawsze mieliście kłopoty z zajściem w ciążę czy teraz tylko bo chyba już trochę cykli próbujecie. Trzymam mocno kciuki za powodzenie grudniowego cyklu.

Ja jestem mała i drobna (45/50kg) i mam samych chlopcow!
Także nie sadze by tylko waga matki miala jakieś znaczenie, pamiętajcie, ze jednak to mężczyzna niesie decydujący czynnik!

U nas pod mikroskopem widać mega różnice w ilości xy i xx.
Nawet po zakwaszeniu próbki są bardzo żywotne xy wiec szans na ciąże dziewczynkowa z przypadku mam jak wygrana 6 w lotto.

Także nie sadze by tylko waga matki miala jakieś znaczenie, pamiętajcie, ze jednak to mężczyzna niesie decydujący czynnik!

Nawet po zakwaszeniu próbki są bardzo żywotne xy wiec szans na ciąże dziewczynkowa z przypadku mam jak wygrana 6 w lotto.
Są takie badania która pozwalają sprawdzić ile ma się jakich plemników?

Moja córka to jak 6 w lotto, M ma trzech synów w tym 2 naszych, w jego rodzinie sami faceci, dziewczynka trafia się jedna na 6-7 chłopców w pokoleniu.
Przy staraniach przed owulacją plemniki nigdy nie dozywaly. Po poronieniu stosowalismy 3 dni przed owu stop jako antykoncepcję, bo bałam się zajść a jednocześnie bardzo chcialam, po prawie roku zaszłam w ciążę, taka kontrolowana wpadka chociaz bylam przrkonana ze zaden plemnik nie dozyje, jednak jakiś jeden na ileś miliardów dał radę stąd właśnie moja ciąża, więc chyba nawet rzadziej jak 6 w lotto ale jest i to najważniejsze.
Nigdy niewiadomo kiedy się uda.

reklama
Do góry