reklama
B
bibiU
Gość
Dziękuję [emoji846]anija.82 kreseczki cudne i mocne, gratuluję<3
Grabcia trzymam kciuki, napewno będzie dobrze<3
Biedroneczko życzę pięknych wyników:*
B
bibiU
Gość
Powodzenia [emoji8] daj znać po [emoji6]Nie dziękuję po moich ostatnich snach że dzidziuś nie żyje to od wczoraj jeść nie mogę z nerwów odezwę się po
Dziękuję i za miłe slowa[emoji846]
Śledzę trochę twoja historię. Wiem, że macie 5 synów tak? I teraz starania o córkę. Teraz jaki zabieg będziesz miała, Laparoskopie? Zawsze mieliście kłopoty z zajściem w ciążę czy teraz tylko bo chyba już trochę cykli próbujecie. Trzymam mocno kciuki za powodzenie grudniowego cyklu.
Ja jestem mała i drobna (45/50kg) i mam samych chlopcow!
Także nie sadze by tylko waga matki miala jakieś znaczenie, pamiętajcie, ze jednak to mężczyzna niesie decydujący czynnik!
U nas pod mikroskopem widać mega różnice w ilości xy i xx.
Nawet po zakwaszeniu próbki są bardzo żywotne xy wiec szans na ciąże dziewczynkowa z przypadku mam jak wygrana 6 w lotto.
Ann_
Fanka BB :)
Są takie badania która pozwalają sprawdzić ile ma się jakich plemników?Ja jestem mała i drobna (45/50kg) i mam samych chlopcow!
Także nie sadze by tylko waga matki miala jakieś znaczenie, pamiętajcie, ze jednak to mężczyzna niesie decydujący czynnik!
Nawet po zakwaszeniu próbki są bardzo żywotne xy wiec szans na ciąże dziewczynkowa z przypadku mam jak wygrana 6 w lotto.
Ja jestem mała i drobna (45/50kg) i mam samych chlopcow!
Moja córka to jak 6 w lotto, M ma trzech synów w tym 2 naszych, w jego rodzinie sami faceci, dziewczynka trafia się jedna na 6-7 chłopców w pokoleniu.
Przy staraniach przed owulacją plemniki nigdy nie dozywaly. Po poronieniu stosowalismy 3 dni przed owu stop jako antykoncepcję, bo bałam się zajść a jednocześnie bardzo chcialam, po prawie roku zaszłam w ciążę, taka kontrolowana wpadka chociaz bylam przrkonana ze zaden plemnik nie dozyje, jednak jakiś jeden na ileś miliardów dał radę stąd właśnie moja ciąża, więc chyba nawet rzadziej jak 6 w lotto ale jest i to najważniejsze.
Nigdy niewiadomo kiedy się uda.
B
bibiU
Gość
Wchodzę co chwilę i patrzę czy info od @Grabcia123 jest [emoji7]
Grabcia123
Oj kochane wizyta dopiero 17.45Wchodzę co chwilę i patrzę czy info od @Grabcia123 jest [emoji7]
B
bibiU
Gość
Ok to wcześniej moja beta będzie [emoji12]Oj kochane wizyta dopiero 17.45
reklama
Grabcia123
To dawaj znać koniecznieOk to wcześniej moja beta będzie [emoji12]
Podziel się: