reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny. Czy któraś może mi poradzić jakie testy owulacyjne kupić? Od poniedziałku zaczynamy intensywne starania[emoji7]. Chcę być dobrze przygotowana. Jestem lipcową mama 2017 i majowa2004. Marzy mi się kolejny dzidziuś [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny. Czy któraś może mi poradzić jakie testy owulacyjne kupić? Od poniedziałku zaczynamy intensywne starania[emoji7]. Chcę być dobrze przygotowana. Jestem lipcową mama 2017 i majowa2004. Marzy mi się kolejny dzidziuś [emoji23]

Mi zawsze sprawdziły sie testy owu z Rossmana. Ładnie pokazywały co miały. Teraz mam z Allegro jakieś i chcę zobaczyc jak tam z ich jakością.

Jak się czyta te wszystkie udane Girl Sway to jest taka mini nadzieja, że jednak może się uda.
Dupa tam, sorry za bezpośredniość ale w cuda nie wierzę. Pół życia możesz zmarnować na starania. Masz tu apke 'kalkulator ciąża'też pokazuje' BDM'
Kochana szybciej zaufam astrologii niż 'tym metodom tutaj'
Bo jak to mówią 'matematyka jest Królowa wszystkich nauk' i na niej opierają się wyliczenia w astrologii.

a w ogóle przy in vitro w polsce legalne jest selekcjonowanie pod względem płci? Ciekawa jestem czy Majdanom się uda z córką, wiele razy mowiła że się jej marzy, ma kasę więc jestem ciekawa :)

Wcale bym się nie zdziwiła gdyby tak było. Poza tym ich nawet na leczenie za granicą stać to nawet jesli w PL nielegalne, to pojedzie i załatwi w innym miejscu.

Tyle jest ciążówek, ze sama matematyka i statystyka mowi, że któraś musi mieć pink ;) Jakoś tak czuję pod skórą pink u @Grabcia123, a oczywiście życzę Wszystkim zaciążonym mamusią wymarzonych córeczek [emoji7] Ile Was tam jest 5 z niewiadomą płcią?

reklama
W Polsce nie ma zapłodnień z selekcja płci. Ale za granicą i owszem. Nawet dziewczyny pisały w jakim kraju najtaniej;)
A ja wam powiem że te marzenia o pink gdzieś odeszły. Nie wiem czemu aż tak. Naprawdę jest mi obojętne. A ostatnio mój M mi powiedział że jakby był syn to byłby nieszczęśliwszym facetem na świecie.
Może to taka reakcja obronna na zapas żeby później się nie rozczarować za mocno,naprawdę nie wiem.

Do góry