reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
W Polsce nie ma zapłodnień z selekcja płci. Ale za granicą i owszem. Nawet dziewczyny pisały w jakim kraju najtaniej;)
A ja wam powiem że te marzenia o pink gdzieś odeszły. Nie wiem czemu aż tak. Naprawdę jest mi obojętne. A ostatnio mój M mi powiedział że jakby był syn to byłby nieszczęśliwszym facetem na świecie.
Może to taka reakcja obronna na zapas żeby później się nie rozczarować za mocno,naprawdę nie wiem.
Dokładnie tak jak u mnie.. Żadnego parcia na płeć.. Chcę tylko żeby było ok wszytsko :)
Tyle jest ciążówek, ze sama matematyka i statystyka mowi, że któraś musi mieć pink ;) Jakoś tak czuję pod skórą pink u @Grabcia123, a oczywiście życzę Wszystkim zaciążonym mamusią wymarzonych córeczek [emoji7] Ile Was tam jest 5 z niewiadomą płcią?
Druga która tak czuję :) sprawdzimy czy jesteś czarodziejka :) a ja nic dosłownie żadnych przeoczyć :) ale maksymalnie za miesiąc się dowiemy :) chyba że przez nerki i wysypke będę mieć wizytę jakąś awaryjna przed świętami...

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Dokładnie tak jak u mnie.. Żadnego parcia na płeć.. Chcę tylko żeby było ok wszytsko :) Druga która tak czuję :) sprawdzimy czy jesteś czarodziejka :) a ja nic dosłownie żadnych przeoczyć :) ale maksymalnie za miesiąc się dowiemy :) chyba że przez nerki i wysypke będę mieć wizytę jakąś awaryjna przed świętami...

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
A nie chcesz isc na usg, zeby się przed świętami dowiedzieć?

I tak chodzę prywatnie :) ale narazie nie kombinuje bo w środę mam wizytę i zobacze co powie na moje nerki i wysypke bo może przez to będę mieć jakąś awaryjna wizytę..

reklama
Do góry