Biedronka - daj znac jak po wizycie !
I co tam juz widac
, ja jeszcze 2 tyg czekania masakra!
A ty z tsh problem odkrylas przed ciaza tak?kurde ja mam 2.65 moim zdaniem moglabym miec mniejsze ale mieszcze sie w widelkach i nic z tym nie zrobia... :/ a troche sie martwie bo mi czasami normalnie wywala tarczyce, puchnie mi szyja mam.taki okrag :/
BbAnna- czego sie nie robi dla corki hahah [emoji14]
Martoosia- jak masz kase mozesz skompletowac w 1 dzien wszystko
, najdrozszy jest mikroskop jakos 200e, plus inkubator ja akurat tanszy kupilam za 15e, ale niekore dziewczyny mowia zeby drozszy kupic, moim zdaniem nie ma pptrzeby musi miec tylko elektroniczne ustawienia zeby temp dobrze ustawic, no i suple wszystkie to troche kasy, a reszta to jakies pipety i strzykawki to juz takie drogie nie sa,
Kredka -przykro mi ze nie wyszlo :* , napewno bedzie maluszek twoim oczkiem w glowie jestem pewna, swoja droga zastanawiam sie ze pewnie i mnie to czeka
- 3 syn - no ale dowiemy sie predzej czy później , wiesz co u Ciebie jednak ta infekcja mogla.miec cos wspolnego z plcia no i 2 stosunki tak blisko siebie, moglas sprobpwac metoda bdm- i tylko zrobic 2 dni przed owu, a sprawdzalas czy rephresh dziala na Ciebie i zniza ph? Bo na mnie np mial lipne dzialanie
Mis -dobry plan!