reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wiem co czujesz. Od czwartku sama unoszę się trzy centymetry nad podłogą za szczęścia.
A wyrazistość kreski zależy od przenikania hcg do moczu.
Mój test przed terminem @ też podobny a dziś te i czułości 25 pokazują dwie tłuste kreski.:)
a jak samopoczucie kochana? Bo u mnie oprócz braku okresu nic a nic a przy synku już na tym etapie miałam tkliwość piersi i to mnie martwi brak objawów

w róż, drugi cykl starań :) Przy czym widziałam same problemy, bo okres przed pierwszą ciążą był jak w zegarku co równe 28 dni teraz raz 25 raz 29, śluz wydawał mi się mega nie taki dlatego tak nie mogę w to uwierzyć

a jak samopoczucie kochana? Bo u mnie oprócz braku okresu nic a nic a przy synku już na tym etapie miałam tkliwość piersi i to mnie martwi brak objawów
Do terminu @ bóle podbrzusza i bolace piersi. A od dziś wszystko przeszło i oprócz braku okresu też bezobjawowo.
Ale mnie to nie martwi bo liczę na inną ciążę niż poprzednie. Z chłopcami miałam jazdy przez cały pierwszy trymestr.

w róż, drugi cykl starań :) Przy czym widziałam same problemy, bo okres przed pierwszą ciążą był jak w zegarku co równe 28 dni teraz raz 25 raz 29, śluz wydawał mi się mega nie taki dlatego tak nie mogę w to uwierzyć
Bo to zawsze tak jest jak na czymś Ci zależy to się pierniczy.
Moje wcześniejsze cykle równo 29 a ostatnie cztery 26-30. Teraz owu w 11 a nie w 14 dniu. Może i dobrze bo z mojego celowania nic nie wychodziło.

reklama
Mnie też się udało [emoji7] nie chwalilam się bo jestem po poronieniu w kwietniu.
Beta nr 1- 23,5 = 25 dc
Beta nr 2-75,6= 27 dc
Byłam już u gina i szybka wizyta u endo bo tsh 6.26 już na letrox 50 jestem
Progesteron 36.45 w 25 dc
Boję się, płeć nieważna, nie chce drugi raz przez to przechodzic

Termin według Om 03.08.2019 [emoji4]

Do góry