mihasiaaa
Fanka BB :)
Celowane było w róż czy błękit, przypomij ?druga próba, no ja chyba śnię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Celowane było w róż czy błękit, przypomij ?druga próba, no ja chyba śnię
Podpinam się do pytania. I który cs?Celowane było w róż czy błękit, przypomij ?
a jak samopoczucie kochana? Bo u mnie oprócz braku okresu nic a nic a przy synku już na tym etapie miałam tkliwość piersi i to mnie martwi brak objawówWiem co czujesz. Od czwartku sama unoszę się trzy centymetry nad podłogą za szczęścia.
A wyrazistość kreski zależy od przenikania hcg do moczu.
Mój test przed terminem @ też podobny a dziś te i czułości 25 pokazują dwie tłuste kreski.
Do terminu @ bóle podbrzusza i bolace piersi. A od dziś wszystko przeszło i oprócz braku okresu też bezobjawowo.a jak samopoczucie kochana? Bo u mnie oprócz braku okresu nic a nic a przy synku już na tym etapie miałam tkliwość piersi i to mnie martwi brak objawów
Bo to zawsze tak jest jak na czymś Ci zależy to się pierniczy.w róż, drugi cykl starań Przy czym widziałam same problemy, bo okres przed pierwszą ciążą był jak w zegarku co równe 28 dni teraz raz 25 raz 29, śluz wydawał mi się mega nie taki dlatego tak nie mogę w to uwierzyć
Taaakno to przeżyjemy to razem
Jaaaa[emoji7]Taaak
A może ktoś jeszcze dołączy? No dziewczynki która nastepna?