reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny ! Dawno mnie nie bylo co slychac u was ? Tak szybko zobaczylam belle gratulacje jaka metode stosowalas bdm czy jak?

Martoosia - przykro mi kochana :( , a ktory dc mialas ?
Część kochana:) No ściągnąłem Cię myślami.
Melduj szybciutko co u Ciebie.
Ja metody dawno zawiesiłam na kiju. Wogule się nie spodziewałam. U nas było dużo i często bez zabezpieczenia.
A płeć,sprawa drugorzędna. Ważne że jest:)

reklama
Od wczoraj tu nie zaglądałam, a tu niespodzianka. Belle81 gratulacje!!! Jeszcze parę dni temu zasmucily mnie wieści od ciebie i nagle obrót w druga stronę. Aż mi się humor poprawił.
Martosia trzymaj się i zaczynaj od nowa. Może teraz się uda.

Hej dziewczyny ! Dawno mnie nie bylo co slychac u was ? Tak szybko zobaczylam belle gratulacje jaka metode stosowalas bdm czy jak?

Martoosia - przykro mi kochana :( , a ktory dc mialas ?

Miciurka jak ja wyczekuje twoich wpisów zwłaszcza tych z wiesciami z zagranicznych forów. No i jak z twoim planowaniem? Bo odłożyłas na jakiś czas?

Dziewczyny u mnie ok! Ale strasznie duzo zajec i rzeczy do zalatwienia mi sie nalozylo na raz, zwlaszcza ten miesiac byl mega , duzo latania, plus teraz w grudniu chrzciny, jeszcze prace musze pisac bo szkole mam,

Belle- no to niezle polecialas hihi :) , spokojnej ciazy! niby zawsze 50/50 , no i troche mialas tych prob,

Anija- teraz to tyle spraw ze nawet na bb nie wchodze, mikroskop dzis do mnie dotarł, reszta rzeczy kupiona na sway, w drodze , a wiesz jak to jest z tymi nowinkami, naprwno OLE dla facetow , jesli juz nie macie ochoty probowac nie wiadomo czym to byl leciala OLE i bdm 3 dbi - 1 raz , a jesli sie chce probowac to wiadomo :) full zestaw,

U mnie wszystko czeka w szufladzie na sway, :)

Dziewczyny u mnie ok! Ale strasznie duzo zajec i rzeczy do zalatwienia mi sie nalozylo na raz, zwlaszcza ten miesiac byl mega , duzo latania, plus teraz w grudniu chrzciny, jeszcze prace musze pisac bo szkole mam,

Belle- no to niezle polecialas hihi :) , spokojnej ciazy! niby zawsze 50/50 , no i troche mialas tych prob,

Anija- teraz to tyle spraw ze nawet na bb nie wchodze, mikroskop dzis do mnie dotarł, reszta rzeczy kupiona na sway, w drodze , a wiesz jak to jest z tymi nowinkami, naprwno OLE dla facetow , jesli juz nie macie ochoty probowac nie wiadomo czym to byl leciala OLE i bdm 3 dbi - 1 raz , a jesli sie chce probowac to wiadomo :) full zestaw,

U mnie wszystko czeka w szufladzie na sway, :)
Fajnie że wszystko ok u Ciebie :) kiedy zaczynacie starania,???
Ogromne gratulacje :)!!! Strasznie się cieszę!!!

Martoosia - przykro mi kochana :( , a ktory dc mialas jak test wyszedl?

Tamte testy z cieniem robiłam przedwczoraj i wczoraj i dziś czyli 27dc,28 i 29 dc. Wszystkie z Allegro - na każdym cień. Na dzisiejszym najmocniejszy. A kilka godzin pózniej już @.

Kochana pochwal się co tam na te sway kupiłaś. Ja od jutra faszeruje M. znów tabsami. Ale teraz użyjemy żelu dla plemniczkow. Bo boje się, że tu problem mamy z żywotnością. I celujemy w 2-1,5 cut OFF - ryzykujemy. [emoji1307]

hm cień

Załączniki

• IMG_20181124_075157_HDR.jpg
    IMG_20181124_075157_HDR.jpg
    363,9 KB · Wyświetleń: 109
jestem w 30-31 dniu cyklu kreska powinna być wyraźna, nie mam objawó piersi nie są tkliwe a ni nic, trochę się martwię, rano zrobiłam bete oto wynik

Załączniki

• beta.png
    beta.png
    19,6 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Hej. Przede wszystkim ogromne gratulacje :)
Kreska nie pozostawia wątpliwości,beta też Bardo ładna,choć ja się nie znam na wartościach.

Do góry