reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny ! Dawno mnie nie bylo co slychac u was ? Tak szybko zobaczylam belle gratulacje jaka metode stosowalas bdm czy jak?

Martoosia - przykro mi kochana :( , a ktory dc mialas ?
Część kochana:) No ściągnąłem Cię myślami.
Melduj szybciutko co u Ciebie.
Ja metody dawno zawiesiłam na kiju. Wogule się nie spodziewałam. U nas było dużo i często bez zabezpieczenia.
A płeć,sprawa drugorzędna. Ważne że jest:)

reklama
Od wczoraj tu nie zaglądałam, a tu niespodzianka. Belle81 gratulacje!!! Jeszcze parę dni temu zasmucily mnie wieści od ciebie i nagle obrót w druga stronę. Aż mi się humor poprawił.
Martosia trzymaj się i zaczynaj od nowa. Może teraz się uda.

Hej dziewczyny ! Dawno mnie nie bylo co slychac u was ? Tak szybko zobaczylam belle gratulacje jaka metode stosowalas bdm czy jak?

Martoosia - przykro mi kochana :( , a ktory dc mialas ?

Miciurka jak ja wyczekuje twoich wpisów zwłaszcza tych z wiesciami z zagranicznych forów. No i jak z twoim planowaniem? Bo odłożyłas na jakiś czas?

Dziewczyny u mnie ok! Ale strasznie duzo zajec i rzeczy do zalatwienia mi sie nalozylo na raz, zwlaszcza ten miesiac byl mega , duzo latania, plus teraz w grudniu chrzciny, jeszcze prace musze pisac bo szkole mam,

Belle- no to niezle polecialas hihi :) , spokojnej ciazy! niby zawsze 50/50 , no i troche mialas tych prob,

Anija- teraz to tyle spraw ze nawet na bb nie wchodze, mikroskop dzis do mnie dotarł, reszta rzeczy kupiona na sway, w drodze , a wiesz jak to jest z tymi nowinkami, naprwno OLE dla facetow , jesli juz nie macie ochoty probowac nie wiadomo czym to byl leciala OLE i bdm 3 dbi - 1 raz , a jesli sie chce probowac to wiadomo :) full zestaw,

U mnie wszystko czeka w szufladzie na sway, :)

Dziewczyny u mnie ok! Ale strasznie duzo zajec i rzeczy do zalatwienia mi sie nalozylo na raz, zwlaszcza ten miesiac byl mega , duzo latania, plus teraz w grudniu chrzciny, jeszcze prace musze pisac bo szkole mam,

Belle- no to niezle polecialas hihi :) , spokojnej ciazy! niby zawsze 50/50 , no i troche mialas tych prob,

Anija- teraz to tyle spraw ze nawet na bb nie wchodze, mikroskop dzis do mnie dotarł, reszta rzeczy kupiona na sway, w drodze , a wiesz jak to jest z tymi nowinkami, naprwno OLE dla facetow , jesli juz nie macie ochoty probowac nie wiadomo czym to byl leciala OLE i bdm 3 dbi - 1 raz , a jesli sie chce probowac to wiadomo :) full zestaw,

U mnie wszystko czeka w szufladzie na sway, :)
Fajnie że wszystko ok u Ciebie :) kiedy zaczynacie starania,???
Ogromne gratulacje :)!!! Strasznie się cieszę!!!

Martoosia - przykro mi kochana :( , a ktory dc mialas jak test wyszedl?

Tamte testy z cieniem robiłam przedwczoraj i wczoraj i dziś czyli 27dc,28 i 29 dc. Wszystkie z Allegro - na każdym cień. Na dzisiejszym najmocniejszy. A kilka godzin pózniej już @.

Kochana pochwal się co tam na te sway kupiłaś. Ja od jutra faszeruje M. znów tabsami. Ale teraz użyjemy żelu dla plemniczkow. Bo boje się, że tu problem mamy z żywotnością. I celujemy w 2-1,5 cut OFF - ryzykujemy. [emoji1307]

hm cień

Załączniki

• IMG_20181124_075157_HDR.jpg
    IMG_20181124_075157_HDR.jpg
    363,9 KB · Wyświetleń: 105
jestem w 30-31 dniu cyklu kreska powinna być wyraźna, nie mam objawó piersi nie są tkliwe a ni nic, trochę się martwię, rano zrobiłam bete oto wynik

Załączniki

• beta.png
    beta.png
    19,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Hej. Przede wszystkim ogromne gratulacje :)
Kreska nie pozostawia wątpliwości,beta też Bardo ładna,choć ja się nie znam na wartościach.

Do góry