reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie dziewczynka była do 28tc nawet wargi sromowe mi ginekolog na usg pokazywał a młody takie sobie jaja z rodziców zrobił [emoji14]
Na forum na którym jestem jest dziewczyna miała 2 córki. Zaszła w 3 ciążę niechcący, bez planowania, jonizacji i innych czarów. Oczywiście na 1 usg wyszła 3 dziewczynka. Mówi, że nie dotarlo do niej. Co więcej na zakupy poszła i kupiła śpiochy chłopięce (przyznala to później) na na następnym usg ponownie dziewczynka. Na ostatnim wyszedł chłopiec. Oszalała, maz podobnie. Moja znajoma w domu córkę, bliźniaczki córki i dzisiaj powiedziała, że jest w ciąży i jest to córka.

Jak uważacie lepiej jest wymieniać codziennie w tych dniach 11, 12, 13 czy raz 13 (czyli 3 dni przed owu) wtedy będzie 5 dni bez seksow ? Bo nie wiem czy działać jutro

U mnie dziewczynka była do 28tc nawet wargi sromowe mi ginekolog na usg pokazywał a młody takie sobie jaja z rodziców zrobił [emoji14]
Dlatego przyznam się, że w kompletowaniu wyprawki dla małej przemyciłem bardzo dużo niebieskiego ;-) żona sama stwierdziła, że chłopięce rzeczy są jakoś ładniej i różnorodniej projektowane...co się więc miałem kłócić, niech będą i.a nóż się kiedyś przydadzą ;-)

Dlatego przyznam się, że w kompletowaniu wyprawki dla małej przemyciłem bardzo dużo niebieskiego ;-) żona sama stwierdziła, że chłopięce rzeczy są jakoś ładniej i różnorodniej projektowane...co się więc miałem kłócić, niech będą i.a nóż się kiedyś przydadzą ;-)
Ojjj,nie nastawiaj się za bardzo na pomyłkę,mimo że nie jest potwierdzona na 100% bo rozczarowanie później bardzo boli.

reklama
Do góry