reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hm sama już nie wiem. Dziewuchy jak sprawdzić te fazy księżyca?O co wogole chodzi ?:p możecie podpowiedzieć o suplementacji? Kupiłam sobie żem na obniżenie ph To jest jeszcze sens się suolementowac ?

reklama
Hm sama już nie wiem. Dziewuchy jak sprawdzić te fazy księżyca?O co wogole chodzi ?:p możecie podpowiedzieć o suplementacji? Kupiłam sobie żem na obniżenie ph To jest jeszcze sens się suolementowac ?

Mozesz męża suplementować [emoji6] lukrecja + OLE, do tego mój brał szyszkę chmielu jeszcze 1 tbl.

Ostatnia edycja:
Tabelka dla kobiet w ciąży : ) bo. Warto wiedzieć co i jak po kolei ma się dziać podczas porodu [emoji6]
FB_IMG_1537293464945.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1537293464945.jpg
    FB_IMG_1537293464945.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 421
Kochane A p9 co och suolementowac ? Branie suplemetu wpływa to na plemniki żeńskie?

Ja zaczynałam to forum od strony 8797 wielokrotnie przerabialam wpis @maran-atha Tam jest wiele rzeczy wyjaśnione ale też niektóre nieaktualne Np teraz dziewczyny odradzają suplementacje wapnia i magnezu.
W poprzednim cyklu podawalam mężowi lukrecje 2*750 ole 2* Ja lukrecja też 2*, żurawina w tabletkach, sok zurawinowy, herbatka zurawinowa 2*, herbatka miętowa*2, kw foliowy. Chyba o niczym nie zapomniałam z suplementow

Ja zaczynałam to forum od strony 8797 wielokrotnie przerabialam wpis @maran-atha Tam jest wiele rzeczy wyjaśnione ale też niektóre nieaktualne Np teraz dziewczyny odradzają suplementacje wapnia i magnezu.
W poprzednim cyklu podawalam mężowi lukrecje 2*750 ole 2* Ja lukrecja też 2*, żurawina w tabletkach, sok zurawinowy, herbatka zurawinowa 2*, herbatka miętowa*2, kw foliowy. Chyba o niczym nie zapomniałam z suplementow

Dorzuć mu 1* szyszkę ;)
Choć macie niezły arsenał! ;) trzymam kciuki!

Pamietaj - zero czerwonego mięsa do owu.

reklama
Do góry