reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Grabciu byłoby pięknie. Im bliżej badania tym bardziej się boje. Wiem ze to głupie bo dzidzia ma już swoją płeć i moje myślenie nic nie zmieni! Ciagle myśle o chłopcu nastawiam siebie i otoczenie na chłopca , jednak gram nadziei jest..... i tak czekam

Luisa pewnie ze dużo!
Tylko że wg mojego mniemania sexy powinny być od okresu do owu na maska hehe tyrka;) no nie ma ze boli [emoji6]
Luisa no musi być dziewczynka! Już musi tu być! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Czy czujesz "jak płeć"? Nie masz wymiotów tak? Choć kurcze... To nie żaden czynnik [emoji17] jak się czujesz?

Kitqa w sensie, ze w czasie miesiączki ? Ol noł! Haha

Czuje się dobrze tak samo jak z chłopcami , te same przyrosty hcg , teoria ramzi tez jak z chłopcami stad czuje ze to chłopiec :)))

Jedyne co mam inne to ze cycki flaki a wcześniej miałam tkliwe i napompowane , ale to może przez kp.

Mnie w tym całym "planowaniu" najbardziej interesuje stan palemnika, bo to jednak on daje płeć. Nowy plemnior robi się 90dni czasem piszą że z 72 także dziewczynki trzy miesiące katujecie plemniki gorącymi kąpielami, rzadkim współżyciem i czym tam jeszcze albo regularne sexy, częste (na chłopca)
Ty Luisa teraz poluczylam że miałaś sexy od owu! No no [emoji85]
Tak to jest jak człowiek nie wyspany chodzi [emoji14]

Coś w tym jest. Np włosy wypadają dopiero 3 miesiące po diecie itp. Ja dopiero po 3-4 miesiącu widziałam zmiany w organizmie! Całe moje przygotowanie trwało 6 miesięcy.... dopiero po 4 mój organizm
Się zmienił. Mąż suplementowal
Się jakoś 5 miesięcy, a 3 intensywnie. Aaaahhhh zobaczymy .....

@Luisa2018 jesteś nadzieja grupy :) czekamy jutro Maks do 15 :D
My za tydzień mamy rocznicę ślubu i tam myślę co wymyślić mojemu mezusiowi... Jak zawsze jedziemy na jakąs rodzinna wycieczkę a wieczorem jedziemy sami na kolacje do dworu gdzie mieliśmy wesele.. Może coś ekstra wpadnie mi do głowy :)

reklama
Do góry