reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czekamy do września. Może to śmieszne, ale trochę wierzymy w ten księżyc. Nie chcemy zapeszać. A i LR, szyszka chmielu i nowe OLE przyjdą i będzie bomba dziewczynkowa [emoji23][emoji23][emoji23]

Co u Was dzis? Tak tu cicho.

Faktycznie jakieś zawirowania w tym cyklu.... Ja bym odpuścila, bo nie chce mieć sobie nic do zarzucenia, gdyby był kolejny chłopiec ;)
Zobaczymy co przyniesie los....
Wczoraj nosiłam taką malutką niunię i też chcę taką...To jest silniejsze ode mnie, moje marzenie :)
U mnie dzisiaj śluz mega gęsty i biały, w dużych ilościach....

reklama
U mnie popołudniu był dosc rozciągliwy śluz, już myślałam, że faktycznie owu opóźniona a tu wieczorem kremowy mleczny śluz, twarda szyjka, wysoko. Teraz trochę pobolewa mnie w środku. Ale poza tym to zero zmian [emoji23] czekam na jutrzejsze mierzenie temp. i testy owu.

@Domi33 to we wrześniu walczymy obie o dziewczynkowe plemniczki [emoji173]️ powodzenia!

U mnie popołudniu był dosc rozciągliwy śluz, już myślałam, że faktycznie owu opóźniona a tu wieczorem kremowy mleczny śluz, twarda szyjka, wysoko. Teraz trochę pobolewa mnie w środku. Ale poza tym to zero zmian [emoji23] czekam na jutrzejsze mierzenie temp. i testy owu.

@Domi33 to we wrześniu walczymy obie o dziewczynkowe plemniczki [emoji173]️ powodzenia!

@martoosia04 jak los mi nie sprawił psikusa w tym cyklu to wrzesień jest nasz;)
U nas przytulanko było w sobotę w nocy, w owu w poniedziałek więc różnie to może być...ale szykuje się na wrzesień :)

Martoosia- a szyjke badasz? moze testy zmien ale PCOS moze swiadczyc.o tym ze ciagle pozytywy wychodza , ja mialam.tak z twstami danwj marki zmienilam.na mniej czule.i okej wychodzi,

Martoosia- a szyjke badasz? moze testy zmien ale PCOS moze swiadczyc.o tym ze ciagle pozytywy wychodza , ja mialam.tak z twstami danwj marki zmienilam.na mniej czule.i okej wychodzi,

Pobserwuje co i jak. Wizytę u gina mam 22.08 niech zobaczy czy tam wszystko ok. Mnie za mocno bolało w niedzielę żeby to było jeszcze przed owu. [emoji849] aż zginałam się z bólu.

Dziewczyny ja się poddaję.. Wyrzuciłam wszystkie testy schowalam termoter czekam na @..bo oszaleje :( wstaje rano od razu temp że strachem że spadła a tu bach! Dalej poziom 36.9 chociaż spada powoli bo było 36.98,36.96 i dziś 36.91 ale dalej 36.9to lecę do łazienki robię test i co i znów biel nad bielami nawet cień cienia nic zero..tzn wychodza cienie na drugi dzień.. . Już mam takie 3...To jest nie możliwe żeby jeszcze nie wykazało ciąży... Łzy już same lecą bo ileż można! Czekam na @ do pon.. Ovuviwe wyznaczyło mi okres na sobotę.. .. Jak nie będzie idę do giną niech wywoła.. Mam dosc

Ostatnia edycja:
Grabcia przepraszam ze sie wtrace bo tylko podczytuje a pisalam kiedys, ilu dniowe masz cykle? I ktory to u ciebie dc i po owu? Bo od kilku ladnych dni testujesz i sie stresujesz.

Grabcia przepraszam ze sie wtrace bo tylko podczytuje a pisalam kiedys, ilu dniowe masz cykle? I ktory to u ciebie dc i po owu? Bo od kilku ladnych dni testujesz i sie stresujesz.
Zawsze miałam 30dni cykl w 17 owulacje..w tym cyklu się poprzesuwalo i wygląda to tak że w 22 dc była chyba owu W 21 dc <3 a nawet nie podejrzewalismy owu na następny dzień..i od 23dc temp powoli rośnie i dochodzi do 36.9-36.98

reklama
Zawsze miałam 30dni cykl w 17 owulacje..w tym cyklu się poprzesuwalo i wygląda to tak jak na zdjęciu . W 21 dc <3 a nawet nie podejrzewalismy owu na następny dzień..

Cos czuje, że będzie jak u Any [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji1307][emoji1307][emoji1307] obyś trafiła w 10!

Mnie z kolei chyba jakaś infekcja rozkłada, od wczoraj dziwnie sie czuje. W sumie niedookreślona jestem. Boli mnie wszystko i rozdrażniona jestem. Czuje sie zmeczona i rozbita. Wiec jakieś choróbsko sie zbiera.
Taki stan na dziś.
Zobacz załącznik 888654

Wiec przyłączam sie do #wrzesienteam [emoji16]

Do góry