reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czekamy do września. Może to śmieszne, ale trochę wierzymy w ten księżyc. Nie chcemy zapeszać. A i LR, szyszka chmielu i nowe OLE przyjdą i będzie bomba dziewczynkowa [emoji23][emoji23][emoji23]

Co u Was dzis? Tak tu cicho.

Faktycznie jakieś zawirowania w tym cyklu.... Ja bym odpuścila, bo nie chce mieć sobie nic do zarzucenia, gdyby był kolejny chłopiec ;)
Zobaczymy co przyniesie los....
Wczoraj nosiłam taką malutką niunię i też chcę taką...To jest silniejsze ode mnie, moje marzenie :)
U mnie dzisiaj śluz mega gęsty i biały, w dużych ilościach....

reklama
U mnie popołudniu był dosc rozciągliwy śluz, już myślałam, że faktycznie owu opóźniona a tu wieczorem kremowy mleczny śluz, twarda szyjka, wysoko. Teraz trochę pobolewa mnie w środku. Ale poza tym to zero zmian [emoji23] czekam na jutrzejsze mierzenie temp. i testy owu.

@Domi33 to we wrześniu walczymy obie o dziewczynkowe plemniczki [emoji173]️ powodzenia!

U mnie popołudniu był dosc rozciągliwy śluz, już myślałam, że faktycznie owu opóźniona a tu wieczorem kremowy mleczny śluz, twarda szyjka, wysoko. Teraz trochę pobolewa mnie w środku. Ale poza tym to zero zmian [emoji23] czekam na jutrzejsze mierzenie temp. i testy owu.

@Domi33 to we wrześniu walczymy obie o dziewczynkowe plemniczki [emoji173]️ powodzenia!

@martoosia04 jak los mi nie sprawił psikusa w tym cyklu to wrzesień jest nasz;)
U nas przytulanko było w sobotę w nocy, w owu w poniedziałek więc różnie to może być...ale szykuje się na wrzesień :)

Martoosia- a szyjke badasz? moze testy zmien ale PCOS moze swiadczyc.o tym ze ciagle pozytywy wychodza , ja mialam.tak z twstami danwj marki zmienilam.na mniej czule.i okej wychodzi,

Martoosia- a szyjke badasz? moze testy zmien ale PCOS moze swiadczyc.o tym ze ciagle pozytywy wychodza , ja mialam.tak z twstami danwj marki zmienilam.na mniej czule.i okej wychodzi,

Pobserwuje co i jak. Wizytę u gina mam 22.08 niech zobaczy czy tam wszystko ok. Mnie za mocno bolało w niedzielę żeby to było jeszcze przed owu. [emoji849] aż zginałam się z bólu.

Dziewczyny ja się poddaję.. Wyrzuciłam wszystkie testy schowalam termoter czekam na @..bo oszaleje :( wstaje rano od razu temp że strachem że spadła a tu bach! Dalej poziom 36.9 chociaż spada powoli bo było 36.98,36.96 i dziś 36.91 ale dalej 36.9to lecę do łazienki robię test i co i znów biel nad bielami nawet cień cienia nic zero..tzn wychodza cienie na drugi dzień.. . Już mam takie 3...To jest nie możliwe żeby jeszcze nie wykazało ciąży... Łzy już same lecą bo ileż można! Czekam na @ do pon.. Ovuviwe wyznaczyło mi okres na sobotę.. .. Jak nie będzie idę do giną niech wywoła.. Mam dosc

Ostatnia edycja:
Grabcia przepraszam ze sie wtrace bo tylko podczytuje a pisalam kiedys, ilu dniowe masz cykle? I ktory to u ciebie dc i po owu? Bo od kilku ladnych dni testujesz i sie stresujesz.

Grabcia przepraszam ze sie wtrace bo tylko podczytuje a pisalam kiedys, ilu dniowe masz cykle? I ktory to u ciebie dc i po owu? Bo od kilku ladnych dni testujesz i sie stresujesz.
Zawsze miałam 30dni cykl w 17 owulacje..w tym cyklu się poprzesuwalo i wygląda to tak że w 22 dc była chyba owu W 21 dc <3 a nawet nie podejrzewalismy owu na następny dzień..i od 23dc temp powoli rośnie i dochodzi do 36.9-36.98

reklama
Zawsze miałam 30dni cykl w 17 owulacje..w tym cyklu się poprzesuwalo i wygląda to tak jak na zdjęciu . W 21 dc <3 a nawet nie podejrzewalismy owu na następny dzień..

Cos czuje, że będzie jak u Any [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji1307][emoji1307][emoji1307] obyś trafiła w 10!

Mnie z kolei chyba jakaś infekcja rozkłada, od wczoraj dziwnie sie czuje. W sumie niedookreślona jestem. Boli mnie wszystko i rozdrażniona jestem. Czuje sie zmeczona i rozbita. Wiec jakieś choróbsko sie zbiera.
Taki stan na dziś.
Zobacz załącznik 888654

Wiec przyłączam sie do #wrzesienteam [emoji16]

Do góry