@Luisa2018 obyś odwróciła fale [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Przydałaby się jakaś dziewuszka i w ogole ciąża wsród staraczek [emoji1307][emoji1307] któraś testuje teraz?
Kruszynka123
Wszystko ok Gabi zdrowy waży już 1175 gr [emoji7]nie mamy foto bo nie chciał się pokazać leży już główka w dół [emoji7][emoji173]️
gorligorligor
Kruszynka dobrze prawisz
Ja kiedyś to przerabialam te cuda hipp, nivea, dzidziuś, dada, oliatum....a na koniec najbardziej zadowolona bylam z parafiny cieklej i tak też teraz zrobię. Nie ma co maleństwa odrazu w chemię pchać. Będzie większe, to pewnie corine de farme włączę. Do pupy? U mnie kiedyś najlepiej sprawdzał się sudocrem, ale odkąd trzeci książę jest wielopieluchowy, to na palcach jednej ręki mogę policzyć użyty krem na dupkę teraz mam zasadę -im mniej, tym lepiej. A i podobno trzeba uważać na octenisept. Już nie jest tak ochoczo polecany. Wychodzi na to, że znowu mydło plus woda najlepsze. Te marsylskie mydła są b.fajne. Nie uczulają, ładnie pachną a np.lawenda, eukaliptus, tea tree etc.mają jakieś tam właściwości antyseptyczne . Także same plusy.
Ja kiedyś to przerabialam te cuda hipp, nivea, dzidziuś, dada, oliatum....a na koniec najbardziej zadowolona bylam z parafiny cieklej i tak też teraz zrobię. Nie ma co maleństwa odrazu w chemię pchać. Będzie większe, to pewnie corine de farme włączę. Do pupy? U mnie kiedyś najlepiej sprawdzał się sudocrem, ale odkąd trzeci książę jest wielopieluchowy, to na palcach jednej ręki mogę policzyć użyty krem na dupkę teraz mam zasadę -im mniej, tym lepiej. A i podobno trzeba uważać na octenisept. Już nie jest tak ochoczo polecany. Wychodzi na to, że znowu mydło plus woda najlepsze. Te marsylskie mydła są b.fajne. Nie uczulają, ładnie pachną a np.lawenda, eukaliptus, tea tree etc.mają jakieś tam właściwości antyseptyczne . Także same plusy.
gorligorligor
Luisa-piąteczka :-*
mihasiaaa
No moja gin (bo ona tez robi usg genetyczne w szpitalu) nie zna chyba teorii nuba, bo nawet nie próbowała sprawdzic w ten sposób, tylko miedzy nóżkami patrzyla tak jakby od strony "kibelka". Nic pozostanie mi niepewność do 4 września.
reklama
mihasiaaa
No dokładnie, dalej nic nie wiemy.Mihasia oj to za wcześnie na te potty shot czy jak
To się tam zwie ( te podglądanie na
Kucaka ) czyli dalej wiemy ze nic nie wiemy :*
Podziel się: