reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bardzo jestem ciekawa na ile sprawdzą się Wasze przeczucia co do płci. Choć mówi się, że ciężarne wiedzą [emoji848]
Szkoda, że te starające się nie mają takiego przeczucia, co może wyjść w danym miesiącu [emoji24]
Martoosia z tym wiedzą -nie wiedzą, to raczej znowu traf i raczej na zasadzie zgadnie/nie zgadnie. Moja koleżanka czuła, że raczej girl i tak ma. Ja też czułam i to wcześniej bez wkrecania się. Dalabym sobie obciąć rękę, że ta ciąża jest tak inna w swoim tylko znaczeniu, odczuciach, zdarzeniach, ukladzie brzucha i poprostu silnego przeczucia, gdy jeszcze brzuszka nie było itd. co? I u mnie podobno nie ma girl. Inna moja znajoma też czuła, że pierwszy chlopiec a druga dziewczynka i tak było. To znaczy, że u jednych intuicja lepsza? Ja raczej mam dobrą intuicję a widać, to i tak loteria. (Połowa z nas trafi ;)). A weź szczypiorkową i wiele z nas. Kiedyś któraś z Was drogie e-koleżanki dobrze powiedziała, że każda mama powinna mieć szansę i na córkę i na syna. Myślę, że wtedy macierzyństwo jest bardziej kolorowe, takie dopełnione. Tatuś ma swojego synka do majstrowania a mamusia ma "mniejszą wersję siebie" do przekazania jej tak wielu kobiecych spraw i wprowadzenie w ten świat. (To tak sztampowo ujmując, bo same wiecie, że o wiele więcej chodzi)

Ostatnia edycja:
Martoosia z tym wiedzą -nie wiedzą, to raczej znowu traf i raczej na zasadzie zgadnie/nie zgadnie. Moja koleżanka czuła, że raczej girl i tak ma. Ja też czułam i to wcześniej bez wkrecania się. Dalabym sobie obciąć rękę, że ta ciąża jest tak inna w swoim tylko znaczeniu, odczuciach, zdarzeniach, ukladzie brzucha i poprostu silnego przeczucia, gdy jeszcze brzuszka nie było itd. co? I u mnie podobno nie ma girl. Inna moja znajoma też czuła, że pierwszy chlopiec a druga dziewczynka i tak było. To znaczy, że u jednych intuicja lepsza? Ja raczej mam dobrą intuicję a widać, to i tak loteria. (Połowa z nas trafi ;)). A weź szczypiorkową i wiele z nas. Kiedyś któraś z Was drogie e-koleżanki dobrze powiedziała, że każda mama powinna mieć szansę i na córkę i na syna. Myślę, że wtedy macierzyństwo jest bardziej kolorowe, takie dopełnione. Tatuś ma swojego synka do majstrowania a mamusia ma "mniejszą wersję siebie" do przekazania jej tak wielu kobiecych spraw i wprowadzenie w ten świat. (To tak sztampowo ujmując, bo same wiecie, że o wiele więcej chodzi)

Chciałabym by było tak jak mówisz [emoji173]️

U mnie wczoraj pierwsze [emoji173]️ w tym zaczynającym się cyklu. Flo pokazuje owu za dwa dni. Testuję dalej bo wczoraj jeszcze blade kreski.

A ja normalnie oszaleje!!! Wg normalnego cyklu dziś miała być @ .wg późniejszej owulacji @ za 3 dni.. temperatura wysoko wyżej jak wczoraj ale brzuch bardoo boli jak na @@@ i teraz chodzę sprawdzać czy już jest czy jej nie ma..a i test czuły 25 negatyw

A ja normalnie oszaleje!!! Wg normalnego cyklu dziś miała być @ .wg późniejszej owulacji @ za 3 dni.. temperatura wysoko wyżej jak wczoraj ale brzuch bardoo boli jak na @@@ i teraz chodzę sprawdzać czy już jest czy jej nie ma..a i test czuły 25 negatyw

Miałam tak w poprzednim cyklu [emoji24] brzuch bolał trzy dnia jak na @, wypięło mnie że szok. Cycki obolałe. Na serio wszystko wskazywało na ciążę i nic [emoji24]

To już wiem czego się spodziewać dzięki :) a ból już minął..był dziwny taki skurczowy bardziej z lewej strony ale już jest ok

Nie to, żebym ci nie kibicowała, bo bardzo bym chciała, byś zobaczyła II kreski !!! [emoji1307]

U mnie testy owu ciemnieją [emoji1307] jutro powinny być już mocne, ale zobaczę jeszcze popołudniu, co by w razie co poprawić. Wczoraj były [emoji173]️ owu ma wypaść w niedzielę.

IMG_2307.JPG

Póki co mam takie kreseczki. Dobrze, że wczoraj były [emoji173]️ dziś poprawimy na wszelkie wypadek [emoji1307]

Załączniki

• IMG_2307.JPG
    IMG_2307.JPG
    276,5 KB · Wyświetleń: 275
reklama
Zobacz załącznik 886800
Póki co mam takie kreseczki. Dobrze, że wczoraj były [emoji173]️ dziś poprawimy na wszelkie wypadek [emoji1307]
Musi się teraz udać :)
Ja teraz sprzątam łazienkę chce wyrzucić dzisiejszy test a on cały rozleciany nawet tego paska co się testuje nie ma pierwszy raz taki miałam

Ostatnia edycja:
Do góry