reklama
belle81
Fanka BB :)
W sumie racja 18 lat temu kąpało się dzieciątko w "fiolecie" +ewentualnie mydło w kostce bambino. Puder na tyłek i tyleKruszynko ja jestem zdania jak Twoja koleżanka - nie widzę sensu by tak delikatna skórkę bombardować kosmetykami. Ja ewentualnie do kąpieli mydełko marsylskie , w razie czego olejek migdałowy ( ale na palcach jednej ręki zliczę ile razy posmarowałam) jak miałam nadwyżkę mleka wlewalam mój pokarm do wanienki to lepsze niż emolienty aczkolwiek moje dzieci bez problemów skórnych były :-)
A dziś cuda wianki- alergie wszędzie i na wszystko....
mihasiaaa
Dziewczynki wróciłam z prenatalnych. Dzidziuś zdrowy, czekam jeszczs tylko ma badania z krwi, ale mam nadzieje, ze będzie wszystko ok. Generalnie Pani doktor w ogole nie patrzyla na nuba, nawet jak mierzyla crl to bobo był plecami. Oczywiscie spytalam o płeć i zajrzala dziecku od dołu między nóżki. Stwierdzila, ze jeszcze do potwierdzenia, ale cos jest miedzy nóżkami. Także chlopiec, tak jak czułam. Tylko, ze myslicie, ze już by było widać siusiaka miedzy nóżkami i to raczej pewne? Jestem dzisiaj 13+2 dni
Luisa2018
Mihasia myśle ze na tym
Etapie lekarz musi albo znac teorie nuba albo zgaduje. bo narządu wyglądają tak
Samo i po nich się nie ocenia.
Łechtaczka tez jest napuchnięta i mylona z siusiakiem
, powinna odróżnić po wyrostku płciowym
Etapie lekarz musi albo znac teorie nuba albo zgaduje. bo narządu wyglądają tak
Samo i po nich się nie ocenia.
Łechtaczka tez jest napuchnięta i mylona z siusiakiem
, powinna odróżnić po wyrostku płciowym
martoosia04
Dlatego ja wole wiedzieć dopiero płeć około badań połówkowych bo na tych wczesnych prenatalnych zawsze mówią ze to nic pewnego. A po co sie nastawiać.
Kruszynka123
U mnie 12+4 pow że chłopczyk i tak zostało[emoji6]Dziewczynki wróciłam z prenatalnych. Dzidziuś zdrowy, czekam jeszczs tylko ma badania z krwi, ale mam nadzieje, ze będzie wszystko ok. Generalnie Pani doktor w ogole nie patrzyla na nuba, nawet jak mierzyla crl to bobo był plecami. Oczywiscie spytalam o płeć i zajrzala dziecku od dołu między nóżki. Stwierdzila, ze jeszcze do potwierdzenia, ale cos jest miedzy nóżkami. Także chlopiec, tak jak czułam. Tylko, ze myslicie, ze już by było widać siusiaka miedzy nóżkami i to raczej pewne? Jestem dzisiaj 13+2 dni
martoosia04
Nooo na połówkowy najbezpieczniej. W naszej sytuacji dobrze ze poszłam z M. na takie badanie połówkowe prywatnie (ciszę prowadził lekarz n NFZ), bo z córeczki wyszedł chłopak [emoji23] wiec to dla nas dobrze.
Z drugim mi od razu powiedzieli ze wyglada na chłopca. Ale w razie co to i teraz bym poszła nawet prywatnie na takie usg by wiedzieć ok. 20-25tc
Z drugim mi od razu powiedzieli ze wyglada na chłopca. Ale w razie co to i teraz bym poszła nawet prywatnie na takie usg by wiedzieć ok. 20-25tc
reklama
martoosia04
Ciekawe na jakiego teraz lekarza trafie i czy będę coś wiedzieć pod koniec sierpnia...
Nadal trzymam kciuki za róż i brokat!
Podziel się: