reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny, ale macie glupawke :D

@Wymarzona C gratuluję 2 kresek :)

Ja po wizycie. Dzidzia ma 4,39 cm. Wszystko w porządku :) termin się jak na razie pokrywa z OM. Za tydzień prenatalne i pierwszy typ płci :D

Czyli za tydzień dowiemy się czy zrobiłaś dla nas wsyztskich chłopca ?! Bo ja nadała czekam na spełnienie obietnicy przez któraś z Was :D

Tak ale
Wolałabym ciposzke niż chłopca :p haha ja już dwóch mam :) jednak czuje siuraka co poradzisz ah

A ja bym sisuiaka... Naszego Igora... Ale co zrobic :) dziś usłyszałam że najlepiej jakby był mały Karolek bo to jednak chłopak itd. I powiedziała to osoba baaardzo wierząca , na co ja odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że widać ten w górze ma dla nas inny plan i dał nam zdrowa silna dziewczynkę.
Zamknęła się głupia baba ale widać że miała żyłkę z nerwowo :D a do kościoła lata codziennie ehhh ...

Poza tym u Was przecież nie wiadomo nic na 100%? Nadzieja zawsze umiera ostatnia ! :D

Miciurka moje chłopaki mają starszy prawie 8 lat a młodszy 3,5.
A jeśli chodzi o moją siostrę i moje podejrzenia o autyzm lub coś innego wynikają z tego że jak się do niej mówi to ona ma się wrażenie że nie rozumie ale tak w sensie emocji. Wszystkich podejrzewa o złośliwość. Ma żal do współpracowników że jej nie lubią a oni o niej mówią że się nie odzywa. Często jak się mówi, zapyta, poprosi o coś to jest cisza i wtedy osoba powtarza prośbę, a ona wtedy zaczyna krzyczeć. Znałam dwie osoby z autyzmem i obie robiły coś takiego ze chodziły w kółko po podwórku, korytarzu w szkole ona robi to w swoim pokoju z słuchawkami na uszach. Ciężko z nią o czymś pogadac, nie umiem. Ale z czasem gdy urodziły się moje dzieci nabrałam cierpliwości do niej i żal mi jej. Mieszkałam z nią po ślubie długo i żeby nie wzniecac konfliktów i żeby się nie obrazala nie prosiłam o nic. Sprzatalam po niej ile mogłam (małe dzieci miałam). Trudny człowiek. A teraz stopuje mamę że kłótnia z nią nie ma sensu i tak nie pomoże.

Miciur-ka raczej będzie bo przesiadamy się z kombi, dziś jeszcze wyczailam pegout 2008 który jest chyba jeszcze wiekszy (?) taki 7os to dla nas jednak za duża sprawa bo nie poruszamy się często autem razem , Max 3do roku pojedziemy gdzieś dalej. A czy dziecko pojawi się? Nienwiem na chwilę obecną trzeba ogarnąć to co mamy :)
Coś ostatnio wzięło mnie na rozkminki i mysle nad tym jak będzie wyglądała moja 4ro osobowa rodzina, i wiecie co... Bardzo mi się podoba [emoji7] i w tej przyszłości nie brakuje mi widoku między nami gdzieś 'jakiegoś chlopca(mężczyzny)'
Także chyba jestem 'wyleczona' [emoji51]
Belle będzie dobrze, będziecie się kochać i mieć siebie, nic się nie martw.
Pamiętajmy że wychowujemy dzieci dla świata a nie dla nas [emoji1303]
Szczypiorkowa ale ten czas leci!
Baby_girl pewnie ze dzieci tej samej płci lepiej się dogadują, bawią i rozumieja, więc cieszy się z tego [emoji846] że jest im że sobą dobrze
P. S. Ja mojego chłopa pilnuje [emoji12]
Szczypiorkowa! Ale skaskowalas tamta wariatke[emoji23][emoji1303]
Anija mego męża siostra ma dziecko z aspargerem, więc co nieco wiem... Czy unika Dotyku?
Jak rozmawia z tobą to nie patrzy ci w oczy i są jakby nieobecne? Jest zafiksowana na czymś? Ma swój świat? Gada jak najeta i nikt jej nie rozumie?
Idz z nią do neurologa. Oceni

Ostatnia edycja:
reklama
Od małego nie lubiła być przytulana, ukrywala gdy sobie coś zrobiła, nie plakala. Z tym patrzeniem w oczy to różnie. O to zafiksowanie na jakimś punkcie to tak tylko że to nie jest takie widoczne na 100%. Ma swój świat, ma się wrażenie że ludzie są jej nie potrzebni, sama siedzi w pokoju. Nie gada dużo. A jeśli już to ciężko zrozumieć sedno tego co chce opowiedzieć. Jej całe życie to komputer.

Do góry