reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc kochane. wiecie, że ja się powoli zaczynam gubić, która juz zaciążyla a która nie :p
@Justyna_maj2017 na bank bedzie siusiak:) czekam na wiadomosci :p
@Wymarzona C ogramne gratulacje :D pozarażaj nas kreseczkami :p
@leeleeth jak sytuacja?? @martoosia04 a u Ciebie??
@kredkaczarna, @Luisa2018 jak się macie?? :)
zrobiłam dziś najbardziej szaloną rzecz w swoim życiu...przez to,że łapałam doła, ze kolejny cykl w plecy w dodatku od jutra do niedzieli włąćznie mam dużo klientek..zorganiozwałam synkowi opiekę a sama się spakowałam i zrobiłam męzusiowi niepodzianke :p powiem wam ze juz nie chodzi o starania ale taki spontan seks jest potrzebny w związku :) nie bede opowiadac bo sama sie przed sobą wstydzę, ale mężus juz mi pisze ze w zyciu nic lepszego nie przeżył :p za dwa dni owu :) i nawet jejsli sie nie uda to oboje zapamiętamy to chyba na zawsze :D właśnie wróciłam tule synka i myśle, że jednak życie jest piękne :D

reklama
Wow grabciu to zaszalalas!!! Super!!! ;D
Ja odliczam dni do wizyty :) trochę sie
Stresuje, czekamy...

Belle to ja mam wrażenie ze mój brat ma zespół aspergera. Ciężki przypadek z niego

Dzień dobry wszystkim:happy2: ja powtarzalam test no i wyszły dwie grube krechy:biggrin2: zarażam was wszystkie nimi:-D

@martoosia04 @ nadal nie ma?

Myślicie, że jak we wt pójdę na wizytę do gin. To nie za wczesnie?
Super że kreseczki już mocne. Poka,poka:D
Na dziś masz termin@ więc we wtorek na usg jeszcze nie będzie nic widać.
Ale jeśli wizyta Cię uspokoi to idź.
Chodź z doświadczenia wiem że za wcześnie tam zaglądać to tylko stres,sama się dużo naryczałam przez taką wczesną wizytę.
Gratuluję jeszcze raz,rośnijcie zdrowo:)
@Grabcia123 zaszalałaś:D
Z takiego spontanu naprawdę coś sie może wykluć:) Zaciskam&&&

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim:happy2: ja powtarzalam test no i wyszły dwie grube krechy:biggrin2: zarażam was wszystkie nimi:-D

@martoosia04 @ nadal nie ma?

Myślicie, że jak we wt pójdę na wizytę do gin. To nie za wczesnie?

Gratuluję więc dwóch kreseczek [emoji173]️ Poka Poka te cuda nam tu!

U mnie niestety 1dc. Wczorajsze baseny chyba wszystko rozkręciły. [emoji23] Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. trzech dni nie wytrzymują.
Czas zrobić zapasy testów owu i ciążowych.

Gratuluję więc dwóch kreseczek [emoji173]️ Poka Poka te cuda nam tu!

U mnie niestety 1dc. Wczorajsze baseny chyba wszystko rozkręciły. [emoji23] Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. trzech dni nie wytrzymują.
Czas zrobić zapasy testów owu i ciążowych.
Oooo:( tak mi przykro. Ale jak mówią dziewczyny ze staraczek 1dc to potencjalny 1tc ;)

@Wymarzona C myślę że za wcześnie...
@belle81 haha a jak spontan najlepszy :) mąż jeszcze dziś z podziwu wyjść nie może :) ale jakoś nie jestem przekonana ze uda się z 2 dni przed... Chociaż temp spadła jak na owu ale testy wczoraj negatywne... Zobaczymy na temp jutro... A jak u Ciebie ?
@martoosia04 nowy cykl nowe szansę :) teraz się uda :)

reklama
Wymarzona ja Ci nie polecam, sama poszłam
Wcześnie ale to dlatego ze mam plamienia wiec dostałam receptę. Oczysiscie nic a nic nie widać na usg a ja się stresuje..dopiero w pon idę po 3 tyg stresu. Jakbym poszła tydzień później coś by było już :))))

Grabciu w poniedziałek uf

Do góry