reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aąaaaaa GRATULACJE!!!
Chocisz oczywiście innej możliwości nie mogło być !:) :) :) To teraz wymyślać imię dla kobietki ;) i dla mężczyzny - tak w razie gdyby coś ... :D

Jakieś przeczucia ? To wam się owu przesunęła tak ?
Tak nam sie przesunęła i wyszlo w samą owulacje, chłopak jak malowany ;) Imiona bedziemy wymyślać jak już bedzie wiadomo kto zamieszkał w brzuszku :)

reklama
Najgorsze dziewczyny, ze ginekolog dopatrzyła się rozwarstwienia kosmowki i jestem na luteinie i mam się oszczędzać. Miala któraś taką przypadłość? Juz oczywiście naczytalam sie w internecie i mam znowu doła...

Najgorsze dziewczyny, ze ginekolog dopatrzyła się rozwarstwienia kosmowki i jestem na luteinie i mam się oszczędzać. Miala któraś taką przypadłość? Juz oczywiście naczytalam sie w internecie i mam znowu doła...
Witam mi się odklejał trofoblast do 16tyg leżałam w łóżku tylko do WC wstawałam.Bralam dupahaston do 11tyg później przeszłam na luteinę.Mialam plamienia do 12tyg.Teraz już jestem 27tyg.Przedewszystkim pamiętaj że przy tym jest zakaz współżycia.

Witam mi się odklejał trofoblast do 16tyg leżałam w łóżku tylko do WC wstawałam.Bralam dupahaston do 11tyg później przeszłam na luteinę.Mialam plamienia do 12tyg.Teraz już jestem 27tyg.Przedewszystkim pamiętaj że przy tym jest zakaz współżycia.
Tak o współżyciu wiem, najgrosze z dzwiganiem, bo mam 16 miesieczniaka w domu. Masakra jakaś :( Muszę się oszczędzać

reklama
Do góry