reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa właśnie odkąd biegam to śluz zmętniał, ze tak powiem. No i czasem łykam żurawinę. Ale ona sama w sovie niewiele
Mi dala tylko ten sport właśnie. Aż się zaczęłam martwić czy da się tak zajść w ciąże ale myśle ze dużo kobiet
Ma ten problem
I maja dzieci.

Na brak śluzu Wiem, ze polecają ten wiesiołek do łykania a najlepiej chyba ten żel preesed jakoś tak on ma ph7 i jest bezpieczny dla
Plemników itp.

reklama
Dziękuję dziewczyny. Żadna wyjątkowość. Praca, praca i jeszcze raz praca nad sobą. A tam, gdzie mi się wydawało, że coś przepracowałam, to po latach wyszło, że jednak nie do końca. Tak odkryłam fakt, że jednak jestem zazdrosna...np.o te córeczki. Kiedyś bym nawet nie pomyślała, że jestem zazdrosna :). No ale to taka szkoła dla mnie.
@belle81 spoko pytaj :) jestem (staram się być! ) 100% katolem :):):) i powiem Wam, że nie jest łatwo, lekko i zawsze przyjemnie, ale normalnie czuję jak mnie ta ręka Boska prowadzi i jak Bóg spełnia te nasze prośby czasami po latach, czasami bardziej po swojemu, niż po naszemu i się okazuje, że miał rację! Daje z nawiązką :):)
Całusy dla Was Wszystkich! !! :-*

U mnie wczoraj była owu. Po śluzie nie wiem nic ale bóle + nisko szyjka. Starania wczoraj były ale przedwczoraj nie bo padliśmy. Także nasienie 2 dniowe w sama owu heheh, ale co ma być to będzie - o ile w ogóle coś będzie :d

U mnie wczoraj była owu. Po śluzie nie wiem nic ale bóle + nisko szyjka. Starania wczoraj były ale przedwczoraj nie bo padliśmy. Także nasienie 2 dniowe w sama owu heheh, ale co ma być to będzie - o ile w ogóle coś będzie :d
Trzymam kciuki do 27.06 ;)
To może poprawcie dziś na 0+12?:oo2:

reklama
Do góry